2777
2789
عنوان

اومدم سونو انقد دلم گرفته🥺🤍

221 بازدید | 12 پست

دلم خیلی گرفته

سال پیش این موقع برا سونو ۱۸ هفته اومده بودم😭

با چه ذوقی برگشتم از سونو

الان هیچی....

خانمای باردار میبینم براشون صلوات میفرستم

ولی دلم برا خودم میگیره😭💔

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

خیلیییی دلتنگم

توروخدااا دعا کنید منم مادر شم

و این بار سالم و صالح بغل بگیرم😭

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا ک خیر باشه واست عزیزم.شمام ب خاستت میرسی ب امید خدا

داره میشه یه سال ک اقدامم😭💔

به امید خدا عزیزم سال دیگه این موقع بچت بغلته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به امید خدا عزیزم سال دیگه این موقع بچت بغلته

توروخدا برام دعاکن😭

بچم و تو ۶ ماهگی از دست دادم

خیلی دلشکستم

ان شالله یه بچه سالم از نوع شلوغش بیاد بغلت

برام دعاکن خاهر😭خیلی دلم گرفته

توروخدا برام دعاکن😭بچم و تو ۶ ماهگی از دست دادمخیلی دلشکستم

الهی عزیزم چشم حتما 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
الهی عزیزم چشم حتما

فدای مهربونیت گلم

الهی حاجت روا بشین

برام دعاکن خاهر😭خیلی دلم گرفته

دعا میکنم برات حتما 

استرس نداشته باش تا زود حامله بشی 

یکی از رازهای خود باردار شدن بی خیالی به این قضیه هست استرس و نگرانی جلوی عملکرد خوب بدن رو میگیره و بارداری رو به تعویق میندازه بهتر یه مدت استرس رو بزاری کنار اصلا ناراحت نباشی شاد زندگی کن نتیجه ی مطلوبی میده و زود باردار میشی ان سالله

دعا میکنم برات حتما استرس نداشته باش تا زود حامله بشی یکی از رازهای خود باردار شدن بی خیالی به این ق ...

من انقدررر همش غصه و استرس میخورممم خدا میدونه

دکتر میگ تنها چیزی ک باردار نمیشی همین استرسته

من انقدررر همش غصه و استرس میخورممم خدا میدونهدکتر میگ تنها چیزی ک باردار نمیشی همین استرسته

خانوم‌گلی استرس برا چی

توکلت به خدا باشه همه چیزا درست میشه

حتما براتون دعا میکنم🧡

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌