2777
2789
عنوان

خواستگارمو رد کردم الان پشیمونم

803 بازدید | 72 پست

خواستگارم رو به خاطر مسائل مالی رد کردم یعنی به هم پیام میدادیم و بحثمون شد و اصلا فکر نمیکردم بحث جدی بشه و با ناراحتی ازم خداحاظی کرد بهش گفتم حقوقت خیلی کمه یه شغل دومی چیزی واسه خودت دست و پا کن یا این که همین شغلتو عوض کن برو جایی که درآمد بالاتر داشته باشه و همش میگف نمیشه سرمایه ندارم که کاری راه اندازی کنم منم بهش گفتم خب ماشینتو بفروش سرمایه کن اونم بهش برخورد که چرا من این حرفو زدم و گفت اگه از حالا بخوای برام تعیین تکلیف کنی معلوم نیست تو زندگی چه خواسته هایی داشته باشی😐

حالا مثل خر تو گل گیر کردم نمیدونم چیکار کنم😖

پشیمونم که ای کاش هیچی بهش نگفته بودم...

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راه اندازی کسب و کار توی این اوضاع اقتصادی کشور کار آسونی نیست

به حرف راحته

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

تو حرف بدی نزدی 

آقا قرار نیست با هر حرفی بهش بربخوره

مامی_نور کاربری جدید دوستمه به من پیام ندید اه😐بی حوصلم و بی جنبه لطفا با من درست حرف بزنید و نمک بازی در نیارید چون بیخیال کاربریم میشم و  چیزیکه نباید بشه میشه فهمیدید؟!🙄😐😒🤐

بنظرم دختر جماعت اگه خاستگار خوب داشت اصلا اصلا نباید رد کنه این قدیمی ها بخدا یه چیزی میدونستن آلن دختره میره درس میخونه درس میخونه تموم خواستگار هاشو رد میکنه آخرش میشینه نا آخر عمرش خونه بابا ش بعد یه سنی هم براش خواستگار نمیاد همین جا خیلیارو دیدم که تاپیک زدن دعا کنید برام خواستگار بیاد چرا چون تو سنی ک جوگیر بودن خاستگارای خوبشون رد کردن 

بنظرم دختر جماعت اگه خاستگار خوب داشت اصلا اصلا نباید رد کنه این قدیمی ها بخدا یه چیزی میدونستن آلن ...

اخلاق و رفتارش خیلی خوب بود فقط مساله حقوقش بود حقوق اداره کاری حدود ۱۰ ۱۱ تومن

اللهم عجل لولیک الفرج
خوب بلاخره با درامدش مشگل داشتی با نه؟ اگه داشتی الان چیزی حل نشده اگه نه چرا گفتی؟

ببین من به این امید داشتم باهاش ادامه میدادم که تشویقش کنم شغل دوم راه بندازه که متاسفانه اینجوری شد من اصلا نمیخواستم ردش کن اون ناراحت شد ازم خداحافظی کرد. بهم گفت تو که این قدر مسائل مالی واست مهم بود باید روز اول میگفتی

اللهم عجل لولیک الفرج