داخل اپلیکشن بود منم داشتم رو گوشیم.. زده پاکیده بود قبل رفتن.. منم زنگ زدم شوهرم کد اپلیکیشن بده.. تا ببینم چی میگن داخلش.. بعداز یکساعت به شوهرم زنگیدم که نخونده هنوز بعد چند دقیقه ان شد.. گفتش گمشو لیاقتم نداری..بعد فحش شوهر داده گفته بود بلاک احمق حرف بدی نزد مثل شوهرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا امشب رفتم ریزمکالمه تماسش دراوردم.. دیدم همون صبح من زنگیدم رفته پیام داده نمیدونم چی چون نمیزنه.. تماسش نگاه کردم دوبار زنگ زده یبار ظهر یبار بعدظهر... باز بهم ریختم باشوهرم بحث شد
بخدا هرچی بیشتر میخونم بیشتر نمیفهمم😐بیشتر واضح بگو 🙏
شوهرم بعد قول داد که پیام نده سه بار مکالمه کردن کوتاه... نمیدونم بمن دهن کجی کرده دعوا سوری بود..از ریز مکالمه.. حالا میگه هیچی نیست تموم شده.. فقط همون روز فرداش دیگه شمارش داخل مکالمه پیامک نیست
حالا امشب رفتم ریزمکالمه تماسش دراوردم.. دیدم همون صبح من زنگیدم رفته پیام داده نمیدونم چی چون نمیزن ...
ببین اول قهر باش کادشم که آزاده و حتما هم وضع مالیش خوبه بگو اگر میخوای ببخشمت باید حق طلاق و حضانت بدی( اگر بچه داری) بگو اینجور خیالم راحت تره دیگه هم گوشیشو چک نکن جلوش بگو میخوام بهت اعتماد کنم یه خط هم بخر به اسم خودت بگو خطتو عوض کن بذار هر غلطی میکنه با خطی باشه که به نام توعه که بتونی پرینت خطتو بگیری بعدم ازش مدرک جمع کن با تیپا از زندگیت شوتش کن بیرون مرتیکه رو از این دیگه شوهر درنمیاد که هیچ عنم درنمیاد تاپاله
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
شوهرش بهش خیانت کرده اینم خواسته وارد برنامه بشه که چتاشونو بخونه شوهره رمزو نداده رفته تو ایرانسل منش فکرکنم نگاه کرده دیده مکالمه داشتن اینم قاطی کرده باز
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه