2777
2789

شوهرم اومده سفرکاری ماهم باهاش اومدیم خلاصه امروز رفتیم محل کارشوهرم یطور شوهرم مسئول و یسری فروشگاها و سرکشی میکنه 

واین وسط یکی دوتا فروشگاه و باهاش رفتم همکاراشو دیدم

حالا امشب شوهرم گفت خانم فلانی(همکارش ک خانمه)

خیلی دوست داره تورو ببینه وهمش میگه خانمتوبیار ببینیم منم رفتم امروز باهاش 

خلاصه خانمه خیلی تحویلم گرفت اما من رفتم توفروشگاه خرید کنم یهو شوهرم که نزدیکش بود و به شوهرم بالحن نازک گفت چخبرررررر دیگه

شوهرمم فقط پوزخند زد وگف سلامتی حالا یایچیز دیگه صداشو نشنیدم خوب حالا نمیدونم همیشه رفتارشوهرم اینطوری سنگینه در غیاب من یاچون میدونه حساسم زیاد تحویل نگرف خانمه رو جلومن

خلاصه رفتیم وشوهرم تومسیر تعریف کرد ک خانم فلانی خانم خوبیه واینا یهو گفتم خوشم نمیاد پیش من از خانمی تعریف کنی اونم گفت ببخشید عشقم قصدی نداشتم منظورم نجیب هستش وخانم خوبیه گفتم اره نجیب وسنگینه که بهت میگه چخبرررررر اونم با لحن نازک

گفت خب صداش اینطوریه(حالا واقعا صداش اینطوریه و لحنش باهمه حتی بامن وبقیه فروشندها نازک بود)

یهو شوهرم گفت اصلا توازهمه خانما بهتری عشقم

(بخدا چیزی بینمون نیست) 

منم گفتم خفه شو این چ حرفیه میزنی مگه من گفتم چیزی بینتونه یاقراره چیزی باشه

تعریف کردی منم بدم اومد اونم گفت ببخشید 

ولی تاپیک قبلیم گفت حدس میزنه باهمن شما چی میگید؟؟

الانم مثلا اومدیم سفر 

سفرکاری باهاش

اما از دیشب نتونستم یک لحظه بخوابم وخیلی حالم بده

ب سرم زده دوباره برم به بهونه ای باشوهرم و ببینم رفتار اون خانمو باشوهرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم مثلا اومدیم سفر سفرکاری باهاشاما از دیشب نتونستم یک لحظه بخوابم وخیلی حالم بدهب سرم زده دوباره ...

من جات بودم انجام میدادم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نمیدونم چرا اعصابم ریخت بهم

من دوست دارم شوهرشو پاره کنم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

گوششو بپیچون 

☺️☺️

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

نمیدونم چرا اعصابم ریخت بهم

با توجه به امضات

بیا عشقاتو از رو پشت بوم ما ببر دارن همدیگه رو تیکه پاره می کنن و جیغ می زنن نمی ذارن بخوابم 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
واااااااااااااا من ازت ترسیدم هیچی هم نباشه ازت پنهان کاری می کنم جزئیات رو چون هیچی نیست الم شنگه ر ...

ادم برونگرام و چون زخم خوردم همچین مواقعی زود واکنشمو نشون میدم

چکاریو؟دوباره به بهونه ای برم محیط کارش؟ و یطوری دورشم تنهاشون بزارم ببینم خانمه بازم چرت و پرتی میگ ...

اره خب زیر نظر بگیرش

وای چقدر بده اینجوری جات تپش قلب گرفتم