2777
2789
عنوان

توروخدا مادرا بیان

94 بازدید | 24 پست

از وقتی این ویروس جدیده همه گیر شد بچه ی خواهرم گرفت الان بیشتر دو سه هفته اس ک مریضه 

چن روز کلا غذا نمی‌خورد 

بعدش چن روز اسهال شدید

بعدش سرفه

بعدش الان تب شدید داره

انقد بردش دکتر بچه وحشت میکنه وقت‌ی کسی میاد سراغش 

انقد لاغر شده قشنگ اسختوناشو حس میکنم

خیییییییلی کم غذا میخوره 

یکم پیش بزور خوابوندیمش اونم فقط جیغ میزد

بچم فقط یکسال و ۹ ماهشه

تورو خدا بگین چکار کنیم خوب بشه

اشکم بند نمیاد اجرتون با خدا هر راحلی داشتین بگین جز دکتر و آمپول خیلی زد دیگه نمیشه بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه من الان دو ماهه درگیر این ویروس لعنتی ، اول با تب و عفونت گوش شروع شد الان هم سرفه و ابریزش و تب و بی قراری و … بالای۱۳ تا دکتر بردمش ، پنج روز خوبه دوباره تب میکنه ، رسما دیوونه شدم این دوماه قد ۳۰ سال پیر شدم 

بچه من الان دو ماهه درگیر این ویروس لعنتی ، اول با تب و عفونت گوش شروع شد الان هم سرفه و ابریزش و تب ...

با تمام وجودم درکت میکنم من مادرش نیستم اما جگرمو خون کرده با این حال بدش

من فقط با دارو،،ببین یه قرص پروفن بهش بدین خوبه خوب میشه عوارض هم نداره نصف پروفن بده اب هم بده قورت ...

اخه یکسال و چن‌ماهشه فک کنم خطرناکه بش قرص داد

با تمام وجودم درکت میکنم من مادرش نیستم اما جگرمو خون کرده با این حال بدش

اما خاله مهربونی هستی ، من بچم انقد سرفه میکنه ک نمیتونه درست بخوابه با سرفه و گریه از خواب پا میشه ، چن روزه کوچولو شما تب داره ؟

احیانان از دندون نیست .دخترم من موقع که میخواست دندون در بیار همینجوری بودش

نمیدونم امروز دوست مامانمم همینو گفت فردا باید دهنشو چک کنم اما خواهرم آبریزش بینی شدید و سرفه هم داره 

اما خاله مهربونی هستی ، من بچم انقد سرفه میکنه ک نمیتونه درست بخوابه با سرفه و گریه از خواب پا میشه ...

لطفته عزیزم

من کلا حال کسی بد باشه حال خودمم بد میشه دلم نمیاد کسی جلوم درد بکشه 

اگه بالای دو سالشه آویشن و عسل دم کن من داداشم سرفه های وحشتانک ک میکنه مخصوصا شبا نصف شبم براش دم میکنم آروم میشه