2777
2789
عنوان

توروخدا مامانا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی دمای بدن خیلی بره بالا و تب شدید باشه هم دست و پا خنک میشههمیشه مقیاس ات زیر بغل و سر باشه

سر و گردنش گزمه

تب زیربغلشم ۳۸ بود ک الان گفتن نیم درجه هم بزار روش😔

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
عزیزم اینو نمیگم که بترسی فقط،تجربه هست امتیال میدم بهت هرچقد تب بچه شویدتر و بالات بده کف پا و دست ...

پسرای من همینن

وقتایی که تب می‌کنن به جای پیشونی دست میزنم به انگشتای پاشون. اگه سرد باشن یعنی تب بالای 39.

پسرای من همیننوقتایی که تب می‌کنن به جای پیشونی دست میزنم به انگشتای پاشون. اگه سرد باشن یعنی تب بال ...

بچم دو نصفه شب تشنج کرد

عزیزم بچم ساعت دو نصفه شب تشنج کرد

یا ابلفض گفتم دندون تب نداره از مریضی هست تب دندون هیج وقت در این حد نمیشه 

بردی دکتر

چی دادن بهش

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
پسرای من همیننوقتایی که تب می‌کنن به جای پیشونی دست میزنم به انگشتای پاشون. اگه سرد باشن یعنی تب بال ...

درسته تو تب بالا دست و پا خیلی سرد میشه و سر داغ و خطرناکه دکتر پسرم میگفت اگر دست و پا سرد بشه یعنی بالای ۳۹ و مستعدد تشنج 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
یا ابلفض گفتم دندون تب نداره از مریضی هست تب دندون هیج وقت در این حد نمیشه بردی دکترچی دادن بهش

همون دیشب اوردیمش بیمارستان بستریه الان

یکم قبل سونو مغز گرفتن الانم گفتن میخوان ازش آزمایش مایع نخاع بگیرن

همون دیشب اوردیمش بیمارستان بستریه الانیکم قبل سونو مغز گرفتن الانم گفتن میخوان ازش آزمایش مایع نخاع ...

ای وای عزیزم امیدوارم خطر جدی نداشته باشه براش😔 ال پی ازمایش سختیه

بستریش کردن یکم پیش بردن واسه سونو مغزالانم میگن باید آزمایش مایع نخاع بگیرن

چند وقتشه؟ 

واقعا نیازه به آزمایش مایع نخاع؟ 

الان یه ویروسی بین مردم می‌چرخه که تب بالا میده و گاها تشنج. چند روز پیش با یه مادری توی سایت صحبت می‌کردم. میگفت بچه‌ش بستریه بیمارستان و اونجا بچه‌هایی هستن که به خاطر تب بالا تشنج کردن. بچه‌های خودمم هنوز کامل خوب نشدن. ولی خداروشکر از تب گذشتیم. به خصوص پسر بزرگم که تب‌های 40 درجه می‌کنه. 

اینم بهت بگم. خودم توی بچگی تشنج ناشی از تب داشتم. مادرم انقد بیخیاله که حتی یادش نیست من چه سنی بودم. فقط میگه توی گهواره بودی که نصف شب تشنج کردی. 

همون موقع منو می‌رسونن بیمارستان. دکتر میگه تشنج شدید بوده و اگه نیاورده بودینش احتمال مرگ بالا بود. 

خواستم بگم الان من مشکلی ندارم خداروشکر. 

هیچوقت هم توی عمرم دارو برا این قضیه مصرف نکردم. 

جاریم پرستاره. یه بار ازش پرسیدم. گفت تشنج ناشی از تب معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کنه. 

ان‌شاءالله کوچولوی شما هم هر چه زودتر حالش خوب بشه. درک می‌کنم چقدر سخته برا یه مادر که بچه‌ش مریض باشه. 

چند وقتشه؟ واقعا نیازه به آزمایش مایع نخاع؟ الان یه ویروسی بین مردم می‌چرخه که تب بالا میده و گاها ت ...

خیلی سخته خیلی

اخ ک دیشب هزار بار مرگو جلوچشمام دیدم خیلی لحظه سختی بود الانم همش ب بچم نگاه میکنم گریه میکنم