2777
2789

مادرم تنها زندگی می کنه خودم هم یکسال پیش همسرم از دست دادم با سه بچه زندگی میکنم

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا پیش هم زندگی نمیکنید؟

اون نمیاد میگه تنهایی بهتر هست 

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔
عزیزم😔😔😔بعد چن سالشونه؟سختشون نیس؟

پیر هستن چندبار التماسش کردم بیاد نمیاد میگه تنهایی بهترمه خودم هم مستاجرم ولی چون تنهایی راحت هست مجبورم همین مستاجری بمونم وگرنه قصد داشتم برم پیشش زندگی کنم

روح شوهرت شاد🖤

زنده باشید خدا رفتکان شمارا هم بیامرزه

پیر هستن چندبار التماسش کردم بیاد نمیاد میگه تنهایی بهترمه خودم هم مستاجرم ولی چون تنهایی راحت هست م ...

خوبه باز میتونن تحمل کنن بعضیا واقعا نمیتونن تنهایی زندگی کنن...

من مادر زنعموم ۹ تا بچه داره ولی هیچکدوم راضی نبودن گردن بگیرنش و خودشم از تنهایی میترسید اخرش رفت پیش زنعموم و با عموم اینا زندگی میکنه

بعد سختشون نیس؟

چرا خیلی هم داغ دیده هم ترسیده .گاهی تا صبح میشینه تو راه پله یا بالکن ،خیلی میترسه ،یه استان دیگه اس راامون دوره من شاغلم .نمیتونم برم پیشش البته سه تا از خواهربرادرام اونجان ولی هرکس مشغول زندگی خودشه ...

چرا خیلی هم داغ دیده هم ترسیده .گاهی تا صبح میشینه تو راه پله یا بالکن ،خیلی میترسه ،یه استان دیگه ا ...

الهی عزیزم😢😢

این چیزا رو میشنوم خیلی ناراحت میشم ولی باید بپذیریم هرکی مشغول زندگی‌ خودشه...

خیلی وقته تنهان ؟

واسه این میگم چطور عادت نکردن به تنهایی

الهی عزیزم😢😢این چیزا رو میشنوم خیلی ناراحت میشم ولی باید بپذیریم هرکی مشغول زندگی‌ خودشه...خیلی وق ...

زیر دوساله ،خواهرم وبعدش بابامو از دست دادیم و ما تمام شدیم ....مادرم خورد شده