مارک بلک وود حالا دفترچه شو خوندم نوشته تخم مرغ هارو باید قبل اینکه بزارید داخل دستگاه اندازه سوزن سوراخ کنید بعد بزارید ک تخم مرغ نشکنه😐کسی داشته این دستگاه رو میشه راهنمایی کنید
ن ما نداریم تخم مرغارو میزاریم تو یه قابلمه کوچیک با یکم اب ، میپزه راحت تو ۲۰ دقیقه. کیا مث ما لاکچری بدون دستگاه تخم مرغ پز هستن؟🥲😬😂
سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تخم مرغ پز دارم یه برند متفرقه. اما هیچوقت تخم مرغ ها رو سوراخ نمیکنم اصلا نمیدونستم. اکثر وقتا ترک نمیخورن. بخصوص اینکه یه کم قبل تر از یخچال دربیاری تا با محیط هم دما بشن
همیشه میگفتم یعنی کسی هست از این دستگاه بخره مگه میشه اخه الان دیدم هست😐
من زنداییم خرید برا جهازش😂😂
سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
اونا که میگن این دستگاه به درد نمیخوره اتفاقا خیلی خوبه قابلمه نه سیاه میشه نه چیزی . تخم مرغ هم خیلی زود میپزه و کثیف ماری نداره و دستگاه ارزونی هم هست
این دستگاه رو خیلی تبلیغشو دیدم و اینا همیشه با خودم فکر میکردم کسی هست اینو بخره؟؟ یه قابلمه بزار رو گاز با اب و تخم مرغ خودش میپزه
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••