2777
2789

زیر بغلو همیشه وکس میکنم 

ولی زیر نافو میترسم وکس کنم درد دارع چند بارم  امتحان کردم نشد وکس کنم مرکز اپیلاسیونم خجالت میکشم برم کلا جنگله🤦🏻‍♀️۱۷ سالمه موبرم نمیتونم بزنم میگن پوستو تیره میکنه شما خودتون چطوری با چی شیو میکنید؟؟

چکار کنم به مظرتون؟

الان با ژیلت بکنم بعد یه هفته دیگع میتونم وکس کنم؟؟

کاربری مشترکه منو و و دخترخالمه🤦🏻‍♀️🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موم اگ منظورته باید بزاری کامل رشد کنهچرا لیزر نمیری؟

تا حالا اصلا اونجا رو شیو نکردم فقط چند سال پیش خیلی بچه بودم ژیلت زدم الان خیلی پر مو شدم🤦🏻‍♀️

لیزر میگن عوارض دار بعد مو داخل پوست رشد میکنخ….

تا حالا اصلا اونجا رو شیو نکردم فقط چند سال پیش خیلی بچه بودم ژیلت زدم الان خیلی پر مو شدم🤦🏻‍♀️لیز ...

یعنی همنجوری میزاشتی اونجوری بمونه با مو؟

مریضی میاره عفونت و اینا

والا اگ بعد هر لیزر یکم لیف بکشی بدنتو فکر نکنم بیازه راحتم میشه ادم بنظرم لیزرو شروع کن 

یعنی همنجوری میزاشتی اونجوری بمونه با مو؟مریضی میاره عفونت و ایناوالا اگ بعد هر لیزر یکم لیف بکشی بد ...

لیزرم قبلش باید شیو کنم

نمیدونم الان ژیلت یه بار استفاده کنم اشکال نداره؟

لیزرم قبلش باید شیو کنمنمیدونم الان ژیلت یه بار استفاده کنم اشکال نداره؟

اره دیگ اول با تیغ یا ژیلت شیو میکنی بعدش میری لیزر تا ۱۵ روز نمیکنی بع باز شیو میکنی با ژیلت یا تیغ بع باز ۱۵ روز بع ک فرداش مخای بری لیزر شیو میکنی

هر چی جلسه های لیزرت بیشتر بشه دیگ لازم نداری وسطاش شیو کنی

برو کلی راحت میشی

اره دیگ اول با تیغ یا ژیلت شیو میکنی بعدش میری لیزر تا ۱۵ روز نمیکنی بع باز شیو میکنی با ژیلت یا تیغ ...

درد داره لیزر؟

اره دیگ اول با تیغ یا ژیلت شیو میکنی بعدش میری لیزر تا ۱۵ روز نمیکنی بع باز شیو میکنی با ژیلت یا تیغ ...

الان اگه ژیلت بزنم

بعد وکس کنم باز زیاد و زخیم میشن یا نه؟