2777
2789
عنوان

کار کنم اینجا یا نه خیلی بی پولم

466 بازدید | 72 پست

من قبلا دوماه ارایشگاه کار کردم جایی ک نزدیک خونمون بود بدون اسنپ میشد پیاده رفت د اومد ی امتیاز خوب بود بنظرم

زنه خراب بود ها شدید با این پسر با اون پسر حالا چندباری ی پسر میومد جلو در ارایشکاه مزاحمت ایجاد میکرد و یبار هم شیشع های سالن و شکوند!

بعد من پولمو ک ناچیز یود گرفتم و اومدم اونو هم از مغازه بیرون کردن رفت جای دیگه

خلاصه ی مدت گزشته و باز اومده نزدیک من

دیروزبهم زنگ زد بخاری بیار منم هیتلر داشتم بردم تازه اسباب اورده بود سرد بود

وضعش و دیدم پشمام ریخت قبلا از الانش خیلی بهتر یود الان کلن ی ادم دیگ شده بود از زانو به پایین لخت میگشت تو خیابون موی باز ک اینش اوکی هست باز ولی لخت دیگه شهر ما کوچبکه یجوریه همه نگاه میکردن 

حرف زدیم خاله شده میگف ۶ تا دختر دارم کارمیکنن و...حالا گفت یبار فتا گرفته منو خلاصه اصلا ترسی نداره و باز داره ادامه میده منم اومدم خونه بخاریم موند اونجا ب من گفت بیا کار کنیم منم گفتم باشع حالا چکار کنم بخاریمو بگیرم ازش بنظرتونم منم کار کنم اونجا ممکنه منو دستگیر کنن؟اون مهم نیس اصلا براش 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدااااااا،طبق قسمت اول متنت،

بخاری رو بِخاری خوندم😱

منم هیتلرم چیهههههههه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قطعا از ارایشگاه به عنوان پوشش استفاده میکنه 

اگر قرار باشه بگیرن، بله شما رو میگیرن اما خب بعد اینطوری نیست که بری زندان و فلان و بهمان 

اما من باشم توو همچین محیطی کار نمیکنم