2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره بخاطر خانوادش پاچه منو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 103 پست
چون من فقط مشکلاتمو اینجا میگمقضاوت شما رو میزارم پای اینکه نمیدونید کاش شما که تاپیکهارو میخونی همش ...

عزیزم نگذار رابطه ات با همسرت بد بشه 

الان همسرت راهشو با این حرف که میای یا نه انگار داره جدا می‌کنه 

حس خوبی نگرفتم 

تنهایی هم بره ممکن پرش کنن

عزیزم نگذار رابطه ات با همسرت بد بشه الان همسرت راهشو با این حرف که میای یا نه انگار داره جدا می‌کنه ...

چیکارش کنم

گفتم میام باهم بریم

خودش دنبال بهانه بود 

وگرنه منم خوشم نمیاد بچمو تنها ببره اونجا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم این که چون اختلاف دارید مثلا میگی صبح می‌خوام برم سرکار همسرت فکر می‌کنه نمی‌خوای بری

اره عزیزم درسته 

همه چیز رو فکرمیکنه از عمد هست

اتفاقا گفتم که تو فکرمیکنی من عین خودتون پر از دروغ وسیاستم 

ولی من دروعی نگفتم حالا هرکاری میخوای بکن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
الان رفتند ؟صبح نمیشد از اونجا بری سر کار

گفت که رفتیم 

چرا عزیزم میشد گفتم بچه وخودمون اذیت نشیم مثلا 

با ارامش هم گفتما که شب برگردیم مثلا ۱۲ یک 

بیشتر ببینید
چندساله ازدواج کردین؟

ده سال

بیشتر ببینید
عزیزم استثنا هم هست همیشه خانم مقصر نیست اما هیچ اختلافی یه طرفه نیست تو زندگی مشترک همیشه هم مردا م ...

انشالله خدا شمارو در شرایط،من قرار بده 

اونوقت ببینم اینارو میگی یانه

بیشتر ببینید
چون من فقط مشکلاتمو اینجا میگمقضاوت شما رو میزارم پای اینکه نمیدونید کاش شما که تاپیکهارو میخونی همش ...

کلا دوری و دوستی سعی کن دربارهشون فکر نکنی درموردشونم با همسرت بحث نکن قراره نری یه بهونه بیار نرو یا دیر برو زود برگردید  

گفت که رفتیم چرا عزیزم میشد گفتم بچه وخودمون اذیت نشیم مثلا با ارامش هم گفتما که شب برگردیم مثلا ۱۲ ...

پس بیخیال 

میخوای خودت بری 

آخر شب هم برگردی 

نمی‌دونم چه کاری درسته واقعا

چقدر درگیری با شوهرت عزیزم همیشه طلبکارانه راجع بهش حرف میزنی با خانوادش خوب نیستی اشتباهه ،تو وارد ...

چطوری اینقدر قضاوت میکنی؟

لابد خانواده شوهرش مشکل دارن که دائم اختلاف داره

والا مگه بیماره واسه خودش و بچش تنش درست کنه؟

همه ی دنیا میدونن هیج عروسی از اول سر جنگ نداره

و بیشعوری خانواده ی پسر باعث دلسردی عروس میشه

منم دیگه دیدم قطع کرد خیلییی ناراحتم شدمزنگ زدم که چته اینجوری حرف میزنی جرا قطع میکنیدوباره گفت تو ...

خب بهش میگفتی ناراحتی نمیرم سرکار خرج منو بچه رو بده این دفعه وقت زیاد دارم