2777
2789
عنوان

چرا آدمها اینقدر حسودن

75 بازدید | 10 پست

من از بچگی استعداد نقاشی داشتم مدیر مدرسمون نقاشی منو بخاطره خاص بودنش دوست داشت حتی نقاشی اونایی ک طراحی بلد بودن به کمک کلاس به چشم نمیومدن چشم کاملا ضایع و از روی طرح بود بهم گفت تنها نقاش مدرسه تویی بدون کلاس رفتن استعداد داشتم الان هرکسی نقاشی منو میبینه سریع برمیگرده میگه من رفتم سیاه قلم یاد گرفتم یا میگه نوه من سیاه قلم تابلو میکشه 

آخه هنرمند واقعی چرا باید کلاس بره چه نیاز داره به کلاس رفتن و هزارتا مدادرنگی قلمو گرون من سبک نقاشیم شبیه ونگوگ اون چیزی ک تو ذهنمه میکشم زمین تا آسمون با اونی رفته کلاس طراحی یاد گرفته فرق میکنه

ایتقدر حسودن که تاتیک میزنی میگ پسره فلان خوبه میگن خودتو حروم نکن بزار ۲۵ بشی ازدواج کنی 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنر و استعداد شما محترمه 

ولی این جمله که هنرمند واقعی چه نیاز به کلاس رفتن داره حرف درستی نیست

چه بسا یکی کلاس میره اتفاقا به جاهای خوبی هم میرسه

مثل این میمونه بگی آدم باسواد واقعی چه نیازی به مدرسه و دانشگاه و کتاب خوندن داره خودش باید مادرزادی سواد داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خیلی دلم میخواست باهات موافقم باشم ولی اونجا که برگشتی گفتی هنرمند واقعی چرا باید کلاس بره دیدم نه واقعا داری حرف غیرمنطقی میزنی

بله کسی که استعداد ذاتی انجام یه کاری رو داشته باشه تو. اون کار سریع تر پیشرفت می کنه اما کلاس برای همه لازمه. چون مهارت آموزی می کنه و به استعدادت کمک می کنه سریع تر شکوفا بشه

مثل اینکه بگی چرا ورزشکاران المپیک مربی دارن؟ یه ورزشکار حقیقی مربی و کلاس نیاز نداره. اتوماتیک بلده همه چیو!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
جه ربطی به حسادت داشت

آخ سریع خودشونا مقایسه میکنن خب طرف سیاه قلم بلده از بچگی مگه بلد بود رفته کلاس فقط دوس دارن سریع بگن آره ما بلدیم در حالی هیچی حالیشون نیست

خیلی دلم میخواست باهات موافقم باشم ولی اونجا که برگشتی گفتی هنرمند واقعی چرا باید کلاس بره دیدم نه و ...

داوینچی یا ونگوگ کلاس رفته؟؟ چرا این همه آدم طراحی نقاشی میکنن تو اینستا اسمشون جهانی نشده مثل اینا یا مثل کمال الملک 

منظور من اینه دوست دارن سریع خودشونا با بقیه قیاس کنن این درست نیست

داوینچی یا ونگوگ کلاس رفته؟؟ چرا این همه آدم طراحی نقاشی میکنن تو اینستا اسمشون جهانی نشده مثل اینا ...

بله هر دوی این نقاش ها که شما مثال زدی آموزش رسمی و غیر رسمی هم داشتن

ونگوگ در سال ۱۸۸۰ در آکادمی بروکسل دوره مقدماتی نقاشی رو تجربه کرده بود. وقتی که ۲۷ سالش بود!

داوینچی هم تحت نظر یکی از هنرمندان شاخص زمان خودش به اسم Andrea del Verrochio و همچنین پدر خودش تعلیم پیدا کرد

مطالعه بیشتر کن در مورد هنرمندانی که تحشینشون می کنی!

استعداد مهمه اما همه چی نیست. این که شما هنرمند هستی و ذوق و قریحه خوبی داری خیلی قابل تحسینه اما نباید بزاری باعث بشه فکر کنی از بقیه بالاتری و نگاه از بالا به پایین به کسی که کلاس رفته باشه داشته باشی

چیزی که تعریف کردی حسادت از جانب اونا نیست، خودستایی از جانب شماست و در درازمدت باعث میشه تنها بمونی

اگر هنر شما برجسته باشه، خود این هنر به خودی خود حرف می زنه و این رو ثابت می کنه. اما اگر شما بخوای هنرت رو تبلیغ بکنی و تو چشم این و اون، نتیجه عکس داره‌. شما رو هنر و استعداد خودت تمرکز کن و بقیه هم اینو می بینن

کار بقیه هم قابل تحسینه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!