2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زندگیمو نابود کرد

258 بازدید | 33 پست

خیلی مادرشو دوست داشتم و خیلی بهش خوبی میکردم  حالا شوهرم بعد از کلی بحث بهم گفت تو اصلا معلوم نیست چرا با خانواده من لج میکنی اونا هیچی توی دلشون نیست مادر من دلش پاکه ولی خدا تو رو میشناسه و می‌دونه چی تو ذهنته به خاطر این تهمتش هیچوقت نمیبخشمش

دعوامون به خاطر دخالت های زیاد مادرش در مورد بچه م بود 

جرأت ندارم هیچ کاری کنم مادرش سریع عصبانی میشه میگه بچه رو اذیت کردی 

من مگه مریضم بچه 4 ماهه رو اذیت کنم؟ بچه پستونک میخوره داد میزنه میگه اون بچه رو گشنه نذار لباس پوشیدم میگه چرا زیاد پوشیدی گرمش میشه کم میپوشم میگه سردش میشه دیروز به خاطر یه بند پستونک که به لباس بچه آویزون کرده بودم پستونکش از لباسش نیفته یه جنجالی به پا کرد اینقدر داد و بیداد کرد شوهرم سریع گفت چشم مادر دیگه پستونکشو با گیره نمی‌زنیم به لباسش 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

حالا آدم بده من شدم 

شوهرم میگه چطور توی این ۴ ماه زیاد بهت بر نمی‌خورد مامانم دخالت میکرد الان چند روزه چته کی نشسته زیر پات

میخواد کل عالم رو مقصر نشون بده ولی بگه مادرم مقصر نیست

به خدا من دلم پاک بود 😔 من آدم موذی نبودم فقط دیگه کم آوردم

چرا بهم میگه مادرم دلش پاکه منظوری نداره ولی تو بدجنس شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو تا حالا تحمل کردم الان صبرم تموم شده، پیش هم زندگی میکنید؟

نه عزیزم فاصله داریم هر دقیقه تصویری زنگ میزنه 

گاهی هم سرزده پا میشن میان چند روز میمونن

بی محلی به مادرشوهرت جوابه

شوهرتم اشتباه میکنه طرف مادرشو میگیره ولی سکوت کن مادر شوهرت خودش خسته میشه ول میکنه دیگه اگه هم خیلی داره دخالت میکنه خانوادتو بیار 

کم نیار که از همین حالا سوارت میشه 

بگو تا حالا تحمل کردم الان صبرم تموم شده، پیش هم زندگی میکنید؟

بهش گفتم صبرم تموم شده میگه نه تو از جای دیگه دلخوری میخوای بندازی گردن مادر من

به خدا من دلم پاک بود 😔 من آدم موذی نبودم فقط دیگه کم آوردمچرا بهم میگه مادرم دلش پاکه منظوری نداره ...

این حرفو خیلی از مردا برای دفاع از مادرشون میزنن، یکی از اقوام منم همچین درگیری با شوهرش داره. 

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
این حرفو خیلی از مردا برای دفاع از مادرشون میزنن، یکی از اقوام منم همچین درگیری با شوهرش داره.

من نمیخوام بگم مادرش بده ولی از اوناست که به شدت سیاست داره نمیتونم واست توضیح بدم ولی توی عمرم آدم اینطوری ندیدم

فقط به فکر ژل لب و بوتاکس و ناخن و ... هست اونوقت من یه شال بخرم سریع به شوهرم میگه من الا لباس نمیخرم شما هم خرج اضافه نکنید

نه عزیزم فاصله داریم هر دقیقه تصویری زنگ میزنه گاهی هم سرزده پا میشن میان چند روز میمونن

پس بهتره تحمل کنی و به مرور و نامحسوس ارتباط رو کم کنی

مثلا تصویری زنگ زد جواب نده، بزار تصویری به شوهرت زنگ بزنن

وقتی هم میاد بزار بیاد حرف نزن کلا بی تفاوت باش

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
حالا نری هیچی نگی هرچی دلش بخواد بهت بگه حرف بزن جوابشو بده ولی اطاعت نکن ازش هرچی گف برعکسش انجام ب ...

میخوام گوشیو بذارم روی حالت ضبط صدا 

بعد ببرم بذارم واسه خانواده م 

چون شوهرم اینقدر مظلوم نمایی می‌کنه کسی حرفمو باور نمیکنه همه میگن شوهر به این خوبی داری خوشی زده زیر دلت