خب من مثل شما فکر نمیکنم ، دید من به زن موجود آزاد و مستقل و توانمندیه که میتونه از پس هر کاری که ار ...
مستقل بودن با اینکه اجازه بدی برات کار انجام بده مرد زندگیت تناقضی نداره میتونی هم سرکار بری هم اون برات خرج کنه اگه برات کادو نخره گل نخره یعنی نمیخواد خوشحالت کنه مرد اگه برا زن کاری انجام نده و سخت به دستش نیاره قدرش رو نمیدونه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا ازدواج کردن با یه مرد موفق و خوب موفقیته شریک زندگی خوب پیدا کردن پدر خفنی برا بچه هات پیدا ک ...
مرد موفق ، واسه خودش موفقه
شما اگه میخوای موفق باشی ، باید خودت بری دنبال موفقیت نه اینکه با یه مرد موفق ازدواج کنی😭😂
دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚
مستقل بودن با اینکه اجازه بدی برات کار انجام بده مرد زندگیت تناقضی نداره میتونی هم سرکار بری هم اون ...
مستقل بودن فقط به سرکار رفتن نیست
مستقل یعنی کسی که کاملا تکیه به خودش داره ، چه از نظر مالی و چه از جهات دیگه
یعنی اون خانوم محترمی که خرجشو کس دیگه میده یا خیلی کاراشو همسر محترم تر انجام میده مستقل نیس ، ولو سرکار هم بره
دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚