2777
2789

دستش شکسته همین امروز 

خاهر شوهر کوچیکه زنگ زد گفت دست شوهر خواهرم شکسته 

منم زود زنگ زدم همسرم گفتم برو بیمارستان ببین چه خبره 

دیگه بردنش خونه و مرخص شد 

الان پیام دادم شب میایم عیادت 

گفتن نیستیم مام داریم میریم یه جا دیگه عیادت 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

وقتی خودش داره میره عیادت اونقدرها هم حالش بد نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دیگه اونا زودتر برنامه ریخته بودن ناراحتی نداره

خب اون همین امروز دستش شکسته هزارتا برنامه هم داشته باشن با دستی که امروز جراحی‌ شد کجا میرن 

وقتی خودش داره میره عیادت اونقدرها هم حالش بد نیست

خب همون منم میگم وقتی اینقدر حالش خوبه با اینکه همین امروز مسدوم شده نزدیک به دو ساعته مرخص شده داره میره عیادت 

دیگه لازم نیست مام بریم 

خب اون همین امروز دستش شکسته هزارتا برنامه هم داشته باشن با دستی که امروز جراحی‌ شد کجا میرن

فردا پس فردا زنگ بزن تلفنی احوالپرس بگو میخاستیم بیاییم گفتیم شاید نباشید یا جایی کار داشته باشید گفتم زنگتون بزنم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چه خبر بوده واسه یه دست شکستن شوهرتو فرستادی بیمارستان ؟ من باشم مجدد جمعه عصر تماس میگیرم برای اینک ...

عیادت برا کسیه که ناخوش احواله نه اینکه همون روز حادثه خودش پاشه بره جا دیگه

عیادت برا کسیه که ناخوش احواله نه اینکه همون روز حادثه خودش پاشه بره جا دیگه

عیادت رسم است ، حالا چه طرف حالش بد باشه چه معمولی باشه 

بالاخره باید بری

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شاید شرایط پذیرایی ندارن و آمادگی مهمون ندارن

خونه نامرتب هست 

یا باید خرید کنن 

اصلا خسته هستند 

اگر اینجوری نمی‌گفتند شاید شما میگفتی اشکال نداره میایم حالا چیزی نیست .... 

چرا برای هرچیزی آدم باید واکنش نشون بده ؟!

بلاخره بعد از چهارده سال کاربریم ترکید مرسی نی نی یار جان   

هدف تماس گرفتن همینه نمیدونم چرا بعضیا تماس میگیرن میگی نیستیم ناراحت میشن خب شما تماس گرفتی که ببین ...

آخه مگه میشه همون روز حادثه بری خودت عیادت کس دیگه 

همون غروب که از بیمارستان مرخص شد 

رفتن روستا خونه پدر زن دایی همسرم چون برادر زن دایی همسرم یک ماه پیش تصادف کرده 

نمیدونم بنظرم دیگه غرورم اجازه نمیده باز زنگ بزنم بگم ما داریم میایم عیادت 

حتی اگه برادر خودمم همین کارو بکنه دیگه نمیرم 

شاید شرایط پذیرایی ندارن و آمادگی مهمون ندارنخونه نامرتب هست یا باید خرید کنن اصلا خسته هستند اگر ای ...

نه عزیزم همسایه ایم آژانس گرفتن رفتن روستا 

اونم برا عیادت داداش زن دایی که یک ماه پیش تصادف کرده