2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من و مادر شوهرم درباره تمیزی فردی حرف می‌زدیم .منم اومدم از شوهرم تعریف کنم گفتم مامان هیچکس به تمیزی .....همون شوهرم...نیست دو سه دور خودشو کیسه می‌کشه از بالا تا پایین .

بعد فهمیدم چه کندی زدم

شوهرم اومده بودن خواستگاری 

منتظر جواب بودن 

مامانم میگفت نه اونا باید زنگ بزنن بعد ما بگیم جواب مثبته 

منم داشتم به مامانم اصرار میکردم که خب تو خودت زنگ بزن بگو جواب مثبته و ... 

یهو برگشتم دیدم بابام به در آشپزخونه تکیه داده داره نگام میکنه 

😐

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

آره وحشتناک  ،فکر کن تو جمعی نشسته بودم که خانواده شوهر همه بودن بعد یه فیلم از روبیکا داشتم به بچم نشون میدادم یهو یه فیلم اومد که اصلش چیزی نبود یه میمون بود داشت موز می خورد ولی صداهای بد روش بود .شوهر خواهر شوهر و برادر شوهر و پدرشوهر هم بودن آب شدم از خجالت .منم خیلی سرسنگینم و اهل شوخی اینا نیستم اصلا 

😂

هنوز یادم میاد دلم میخواد زمین دهن وا کنه که چجور داشتم واسع شوهر کردن به مامانم التماس میکردم تورو خدا خودت زنگ بزن (میترسیدم خواستگارا بپرن )😂

فکر کن بابام سرهنگ‌بازنشسته هم هست 

تا حدودی جدی 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱