خانوما من سه سال عقد بودم و چهار ماه زندگی مشترک داشتم الان شش ماهه اومدم خونه پدرم واسه طلاق چون تو این مدت باکره موندم کلا تو این مدت همسرم از لحاظ جنسی واقعا تامینم نکرده و من چیزی به نام ا...ضا شدن ندونستم ، تو این شش ماه هم هم تمکین نفرستاده برام ولی نفقه میریزه هر ماه، تو دوران نامزدی هم دعوا زیاد داشتیم نه زنگ میزد نه پیام میداد همش باید من پیگیرش بودم ، شب عروسی هم بدلیل عدم پیشنوازی و نداشتن آمادگی روحی و جسمی موفق به رابطه نشدیم بعد اون هم دو سه بار اومد جلو ولی هردفعه بدون معاشقه ،کلا آدم انتقاد ناپذیر و انعطاف ناپذیریه نمیشه چیزی بهش گفت تو این چهار سال واقعا عذاب کشیدم کلا حق به جانب بود توجهی بهم نمیکرد و خسته شدم تصمیم به طلاق گرفتم اطرافیانتون تجربه طلاق مشابه من داشتین باکره گی و عدم درخواست تمکین دلایل خوبی واسه طلاقه؟ چون واقعا از لحاظ روحی اذیت شدم قاضی دلایلم رو قبول میکنه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم دوست من پسرشودامادکرده الان۲۵ساله ازدواج کردن میگه شوهرم هردماهی مگه اینکه خودم برم طرفش که کاری بکنه هیچ مشکلی هم نداره بگی خیانت میکنه فیلم میبینه هیچی ربطه به دوست داشتن ونداشتن نداره مشکل دارن اینا
اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
چون اونای که توانای جنسی ندارن دوست دارن تنها باشن به خدا دیدم که میگم مثلا برادر شوهرم به زور واجبار اومد دوستش مجبور کرد که دختردایشون بگیره در حالی که پسره معذرت میخوام گ ی بود اونم به اسرار خانوادش اومد جلو عقد کردن حرف ۱۳سال پیش ۱۵تا النگو برادختره خریدن ولی داماد حتی دست به دختره نزد حتی نگاش هم نکرد یک هفته بعد همه اون طلاها با نصف مهریه اش چون باکره بود پسشون دادودختر طلاق داد دختر هم رفت با پولای اون بای مرد خز ازدواج کرد