2777
2789
عنوان

دلیل طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت هم نمیکرد بگم خیانت میکنه

عزیزم دوست من پسرشودامادکرده الان۲۵ساله ازدواج کردن میگه شوهرم هردماهی مگه اینکه خودم برم طرفش که کاری بکنه هیچ مشکلی هم نداره بگی خیانت میکنه فیلم میبینه هیچی ربطه به دوست داشتن ونداشتن نداره مشکل دارن اینا

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
جواب تلفن نه ، کلا وظیفه من میدونست زنگ بزنم بهش

میگم دیگه گلم ایشون مشکلش چیز دیگه است 

احتمالا به اجبار ازدواج کرده 

یا پای زن دیگر وسطه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیز شاید طبعش سردهاینم در نظر بگیر خیلی از زنا ممکنه این مسئله براشون پیش اومده باشهباید سیاست به خ ...

عزیزم نه دکتر میرفت نه مشاور میرفت حرف گوش نمیداد هر چقدر ملایمتر رفتار میکردم بلکه آدم بشه فرقی نمیکرد 

چرا دوس داره ؟

چون اونای که توانای جنسی ندارن دوست دارن تنها باشن به خدا دیدم که میگم مثلا برادر شوهرم به زور واجبار اومد دوستش مجبور کرد که دختردایشون بگیره در حالی که پسره معذرت میخوام گ ی بود اونم به اسرار خانوادش اومد جلو عقد کردن حرف ۱۳سال پیش ۱۵تا النگو برادختره خریدن ولی داماد حتی دست به دختره نزد حتی نگاش هم نکرد یک هفته بعد همه اون طلاها با نصف مهریه اش چون باکره بود پسشون دادودختر طلاق داد دختر هم رفت با پولای اون بای مرد خز ازدواج کرد

عزیزم نه دکتر میرفت نه مشاور میرفت حرف گوش نمیداد هر چقدر ملایمتر رفتار میکردم بلکه آدم بشه فرقی نمی ...

نه از این لحاظ که سعی کنی اغواش کنی خود‌شم نخواد دست و دلش بلرزه بیاد جلو