2777
2789
عنوان

دیشب دختری تو مراسمی برای همه ی پسرا گل اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 79 پست

پسری که واسه یه  شاخه گل غش و ضعفا کنه اون دختر رو واسه یه دسته گل ول میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

قضاوت نکن از کجا میدونی دنبال شوهره

بترس از او که سکوت کرد وقتی دلش را شکستی،او تمام حرف هایش را جای تو به خدا زده ،روزی خواهد رسید که خدا سرت فریاد خواهد کشید و تو آن روز درک خواهی کرد که دنیا دار مکافات است...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه رو ننوشتم اولش خب نمیدونستم مهمه برو درست بخون من اصلا اولش نوشتم خودش داد یا یکی دیگه گفتم اورد ...

نوشتی 

برای همه پسرا گل آورده بود

دختره مجرد 

پسرا تو پوست خود نمیگنجیدن

جوری نوشتین که مخاطب فکر کنه خودش گل هارو پخش کرده که پسرا ذوق مرگ شدن 

خوب چیه حسودیت شده؟؟کار خوبی کرد توام خلاقیت به خرج بده برو یجوری پیک می بازی دربیارهدف تاپیکت رو مت ...

وووا حسودیم بشه 

به چی من متاهلم 

به چی حسودیم بشه 

خب نظر پرسیدم 

چرا دعوا داری 

اعصاب نداری نیا تو تاپیکا 

برو تاپیک کناری 

بفرما

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نوشتی برای همه پسرا گل آورده بوددختره مجرد پسرا تو پوست خود نمیگنجیدنجوری نوشتین که مخاطب فکر کنه خو ...

خب نوشتم اورده 

دروغ هم نگفتن 

همه ازش تشکر کردن 

ولی رییس هیئت پخششون کرد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

روز مرد بود حرف درنیاورید

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
قضاوت نکن از کجا میدونی دنبال شوهره

من نگفتم دنبال شوهره من نوشتم دنباله شوهره 

اره ولی چرا روز زن به خانوما نداد چرا به پسرا اونم ایقد مجرد

چرا همیشه فقط خانوما باید گل بگیرن.

شاید اصلا یه نیتی داشته از امام علی خواسته و خواسته روز پدر ایکارو کنه.

شاید روز مادر پول نداشته الان داشته

بعد شما گفتی بیشترشون مجرد بودن دیگه.نگفته فقط به مجردا گل بده که

وووا حسودیم بشه به چی من متاهلم به چی حسودیم بشه خب نظر پرسیدم چرا دعوا داری اعصاب نداری نیا تو تاپی ...

کلا باهمه درگیری از اول تاپیک داری بد جواب همه رو میدی بعد به من میگی؟🤣🤣

هدف تاپیکتو بگو تا برم

درغیراینصورت سرتو از زندگی بقیه بکش بیرون 

سبزی گذاشتی جلوت داری غیبت بقیه رو میکنی ؟مسجد هم میری؟؟

چه لزومی داره به پسر مجرد بده

والا لزوماً نداره دلی هست چرا دنبال حرف درآوردن هستی؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
کلا باهمه درگیری از اول تاپیک داری بد جواب همه رو میدی بعد به من میگی؟🤣🤣هدف تاپیکتو بگو تا برمدرغی ...

اره من بد جواب میدم تاپیک خودمه 

شما چرا اومدی اره مسجد میری یه شما ربطی داره 

خداروشکر این سایت توش غیبت نیست 

فقط از من غیبته 

خداروشکر همه اینجا از خوبی همه میگن 

برو خانوم 

تاپیکهی خوب چرا اینجایی 

برو تاپیکی که غیبت نباشه 

پس خودتم دوست داری اومدی