2777
2789
عنوان

خیانت

357 بازدید | 39 پست

خانما شما قضاوت کنید برای این خانم که ماجراشو میخوام براتون بگم

حدوده چندین ماه هست که یکی از اقوام نزدیکم با مردی رفته تو رابطه ایشون ۱۶ ساله ازدواج کرده اما شوهرش نه از لحاظ عاطفی و نه از نظر درک و شعور مثله بقیه مردا هست یعنی رفتارش تو اقوام شده انگشتنما دیگه هیچ کس نمیره سمتش همه ازشون فاصله گرفتن بخاطر این مرد و زنه هم افسورده شده و دارو مصرف میکنه چند هفته پیش منو در جریان کارش گذاشت که اره باید بهش همیشه دروغ بگم چون پول خرج نمیکنه باهام همش دعوا میکنه و طلبکاره همش دعوا داریم بحث داریم باهم محبتم که کلا هیچ وقت بلد نبود البته بگم زنه از اولم راضی به ازداج نبود اما اطرافیانش راضیش کردن ولی ازش که خودم پرسیدم که آیا به شوهرت علاقه داری گفت بخدا اگه اخلاقش درست کنه اره دوسش دارم 

حالا چند ماهی هست با یه مردی که بشدت بی شخصیته رفته تو رابطه و اون اقا هم زن و بچه داره و بدتر از همه زنه ساده اما شوهرش با چندین زن دوست شده خلاصه عزیزان این خانم که میگفتم اصلا  اهلش نبود اما به خاطر شرایط بد زندگی و تنهایی با دوتا قربونت برم که اون مرده هم رفت و امد داره باهاشون و اخلاق زشته شوهر زنه زو دیده این خانم و میکشونه سمت خودش 

من خیلی سعی کردم منصرفش کنم ازین کار اخه میترسم لو بره آبروش بره اما رفتار شوهرش روز به روز داره بدتر میشه انگار با زنی در ارتباطه راستی قبلا یک‌بارم خیانت کرده این اقا و چقدر مهربون و با محبت بوده با اون زن شوهردار، حالا به نظرتون من چیکار کنم چجور کمکش کنم ایشون چون کسی رو نداره گفت میخوام تو بدونی کمکم کنی مشکلی برام پیش نیاد منصرفش کنم ازین کار؟ چجوری اخه؟!

به عنوان کسی که خیانت دیدم میکم

خیانت هیج هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ توجیحی نداره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عنوان کسی که خیانت دیدم میکمخیانت هیج هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ توجیحی نداره

من خیلی سعی کردم بترسونمش اما جواب نداد حالا میخوام یه راه حل بدید بهم وقتی بهش میگم میفهمن آبروت میره در جوابم میگه بزار بره طلاقم بده راحت شم

کار هردو تا زشته

کلیشه ای حرف نمیزنم

تو رو نمیگم کلی میگم 

تو با خیانت بیشتر از همه به خودت آسیب میزنی و خودت رو بد جلوه میدی و ارزش خودت رو پایین میاری

دنبال یه کار بگرده زنه و مستقل شه و طلاق بگیره حتما مشاوره هم بره

اگه کتک میخوره شکایت کنه

اگه خانواده حمایت گری داره کمک بگیره

این اصلا کاره خوبی نیست و هیچ توجیهی نداره که خیانت کنه هرچقدر بد باشه طلاق بگیره خوب

بهش گفتم دقیقا همینو که برو طلاق بگیر میگه شوهرم طلاقم نمیده منم میخوام اصلا بفهمه و طلاقم بده

ی وقتایی ب افراد خائن حق میدم!نمیدونم چرا.خصوصا وقتی ببینم طرف مقابلشونم خیانت کرده!خو این ب اون در

ولی نباید اینکارو بکنه باید طلاق بگیره هر چند اون مرد احمق کرد اما اون نباید اینکارو میکرد مگر طلاق بگیره اول