2777
2789
عنوان

کسایی ک خیانت دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 57 پست
حالا هرکسی مثلا جای من باشه همه چیو ب یه ورش میگیره می‌ره با پسرا و مردای پولدار دوست میشه و خوش میگ ...

اگر مجردی که نوش جانت ،لذت ببر از مجردی البته فقط با مجردها

منم نسبت به شوهرم خیلی حساس نیستم،با دخترم و زندگیم سرگرمم و لذت میبرم

حواسم هست که خطایی ازش سرنزنه ولی اگه یه روزی اتفاقی بیوفته خیلی راحت و بی دردسر ترکش میکنم

کلا ریلکس و راحتم

فکر کنم فقط مادرمن عاقل بوده ومن دوست داشته وبه خاطر من جداشده تا تو یه خونه پراز تنش ودرگیری بزرگ ن ...

بنظرت من چکار کنم؟ از نظر تو دختر من بعدها بفهمه طلاق گرفتم سرزنشم نمیکنه؟ بخدا مشکلم بیشتر پوله ک ندارم بابامم وضعش خوب نیست زیاد شوهرم بعضی وقتا ک حرف طلاقو پیش میکشم میگه آره بهتون پول میدم خرج هردوتونم میدم اما بهش اعتماد ندارم میگم شاید زورش بیاد بهم پول بده یا بگه بزار سختی بکشه تا برگرده نمی‌دونم چکار کنم😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مجردی که نوش جانت ،لذت ببر از مجردی البته فقط با مجردهامنم نسبت به شوهرم خیلی حساس نیستم،با دختر ...

حتما از لحاظ مالی مشکلی نداری بخاطر همین رفتم واست راحته منم اگه پول و درآمدی داشتم یا ی بابای پولدار داشتم شک نکن بدون حتی ی ذره درگیری میرفتم چون کسی ک دلش با زنش نباشه با هیچی درست نمیشه با درگیری و دعوا فقط شخصیت آدم خرابتر میشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به نظر من اسی جان جداشو به خاطر بچت جداشو اون الان بیشتر داره اذیت میشه توروخدا بچه یا بی پولیه پدرتون بهونه نکنین اگه خودت واقعا بخوایی جدا میشی 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

میدونی تقصیر کیه؟؟؟ تقصیر دولته اگه همه چی با اجبار به ادما تحمیل نمیکرد اینقدر تنوع طلبی زیاد نمیشد

تقصیر دولت این نیست تقصیر دولت و قانون اونجاست ک ب مردا حق داده هرچقدر زن بخوان بگیرن و عملا زن رو از حیوان هم پست تر دونسته 

این تنوع طلبی تقصیر زنا و دختراس ک بی حیا شدن درجا با ی پیشنهاد وارد رابطه جنسی میشن براشونم مهم نیست طرف متأهل نیست مریضه تمیزه کیه و .....

اره منم یکی دیدیم عین شما بود موند بعد خیانت شوهرش ولی کاری کرد با ولخرجی که شوهری که میتونست الان میلیاردر باشع به نون شب محتاجه ولی همچنان خیانت میکنه جالبه زنه فکر میکنه اون زنای که به شوهرش پا دادن مقصرن درحالی که شوهرش خرابه

به نظر من اسی جان جداشو به خاطر بچت جداشو اون الان بیشتر داره اذیت میشه توروخدا بچه یا بی پولیه پدرت ...

بخدا قسم اگه تا دیروز نمی‌خواستم جدا بشم الان از خدامه واقعا احساس خفگی میکنم حالم خوب نیست تو این زندگی اما خانوادم آب پاکی رو ریختن رو دستم امروز گفتن قدمت روی چشم اما بچت سختی می‌کشه اول پول جمع کن برو سر کار بعد فکر طلاق باش

حتما از لحاظ مالی مشکلی نداری بخاطر همین رفتم واست راحته منم اگه پول و درآمدی داشتم یا ی بابای پولدا ...

شاید صحبتم برات قابل هضم نباشه

ولی بهش به چشم همخونه نگاه کن،اینطوری زندگی راحت تره

حالا که مشکل مالی داری از جانب اون هزینه هاتو اوکی کن،از زندگیت لذت ببر،به خودت برس،باشگاه برو،درس بخون،کتاب بخون،به بچت عشق بده و هرکاری که حالت رو خوب نیکنه انجام بده

همسرت رو نادیده بگیر،چرا انقدر همه جیز رو به خودت سخت میگیری

هیچ روزی نمیرسه که زندگی از همه لحاظ در شرایط ایده آل باشه

شاید صحبتم برات قابل هضم نباشهولی بهش به چشم همخونه نگاه کن،اینطوری زندگی راحت ترهحالا که مشکل مالی ...

من ب فکر اینم ک ی کاری جور کنم برا خودم و برم چون حتی نمیتونم دیگه ب دید همخونه نگاش کنم حوصله حرف اینو اونو ندارم همش بیان بگن ی زنو با شوهرت دیدیم 

بنظرت من چکار کنم؟ از نظر تو دختر من بعدها بفهمه طلاق گرفتم سرزنشم نمیکنه؟ بخدا مشکلم بیشتر پوله ک ن ...

ببین به نظر من نه نفرینت نمیکنه من همیشه از تشکر میکنم که جداشده چون نمیتونستم اشکای مادرمو ببینم کتک خوردنای مادرمو ببینم من فقط۶سالم بود وهمه اینارو میدیدم مواد کشیدن بابامو میدیدم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ببین به نظر من نه نفرینت نمیکنه من همیشه از تشکر میکنم که جداشده چون نمیتونستم اشکای مادرمو ببینم کت ...

پس مادرت واقعا حق داشته جدا بشه از یه آدم معتاد 

شوهر من ن تنها معتاد نیست خیلیم روبه راهه و پولدار و خوشتیپ بخاطر همین انقد حسودیم میاد یکی بیاد جام اما خب چکار کنم منو نمی‌خواد منم گورمو گم کنم برم بهتره اما دعا کن ی کار خوبی برام جور بشه برم