2777
2789

بابا ده ساله همینجوری ادامه داده دیگه سالا اول هر سال بعد بعد هر ۶ ماه بعد الان یه ساله هر روز شده اینجور منم چون دوسش دارم وقتی میبینم میگه میخوامت نمیتونم که برم میخوام برم  دودل میشه  میمونم میخواد برم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 گاهیم میگه بروووو من بدم دو سه سال دورام برنم بعد میام میگرمت منم میگم اره منم منتطرت موندم...

وابستشم همش چون خیلی پتانسیل خوشبختی داره همش به زندگی بعدش فکر میکنم که باهاش بچه دار بشه دوسش داشته باشه برا زندگیش تلاش کنه زجر کش میشم خودشم میگه مثلا ۵ سال دیگه میخوام ازدواج کنم بچه دار بشم حالم بد میشه میشنوم ...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این بابا با یکی قول قرار داره فقط مطمین نیست انگار

قسم میخورم مردی که عاشق کس دیگه ای هست اینطوری حرف میزنه

برعکسش صادق نیستا اگر از شما خوشش نیاد اینجوری نمیگه

ولی وقتی تو فکر برنامهه ریزیه یعنی با یکی دیگه داره فکر میکنه

این بابا با یکی قول قرار داره فقط مطمین نیست انگارقسم میخورم مردی که عاشق کس دیگه ای هست اینطوری حرف ...

نه ارزو بودن با کسا دیگه داره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بازم شما هر بار تو تاپیکتون گفتم جدا بشید بهتره ولی خود آزاری داری بااینکه مریض شدی از دست شوهرت بازم دست ازش برنمیداری البته درکت میکنم خودمم با اون روانی که عاشقش بودم ۷ سال موندم و اذیتاش تحمل کردم اخرش چی شد؟مریض شدم و تا احر عمر باید قرص بخورم منو ببین عبرت بگیر😡جونت و بردار فرار کن