بابا ده ساله همینجوری ادامه داده دیگه سالا اول هر سال بعد بعد هر ۶ ماه بعد الان یه ساله هر روز شده اینجور منم چون دوسش دارم وقتی میبینم میگه میخوامت نمیتونم که برم میخوام برم دودل میشه میمونم میخواد برم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 گاهیم میگه بروووو من بدم دو سه سال دورام برنم بعد میام میگرمت منم میگم اره منم منتطرت موندم...
وابستشم همش چون خیلی پتانسیل خوشبختی داره همش به زندگی بعدش فکر میکنم که باهاش بچه دار بشه دوسش داشته باشه برا زندگیش تلاش کنه زجر کش میشم خودشم میگه مثلا ۵ سال دیگه میخوام ازدواج کنم بچه دار بشم حالم بد میشه میشنوم ...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بازم شما هر بار تو تاپیکتون گفتم جدا بشید بهتره ولی خود آزاری داری بااینکه مریض شدی از دست شوهرت بازم دست ازش برنمیداری البته درکت میکنم خودمم با اون روانی که عاشقش بودم ۷ سال موندم و اذیتاش تحمل کردم اخرش چی شد؟مریض شدم و تا احر عمر باید قرص بخورم منو ببین عبرت بگیر😡جونت و بردار فرار کن