2777
2789

خیلی از نظرات خانوما رو میخونم متوجه این مورد میشم. دخترای مجرد که میگن اگه خونه نداشته باشه باهاش ازدواج نمیکنم. خانومای متاهل هم از مستاجری و زندگی در نزدیکی خانواده شوهر مینالن و میگن اگه الان مجرد بودن تمکن مالی رو یکی از مهم ترین ملاک هاشون قرار می دادن

ولی بیاین رو راست باشیم

اکثر پسرای مجرد اونقدر پول ندارن که خونه از خودشون داشته باشن ( خصوصا زیر سی سال)

یا باید سالیان سال مستاجری بکشین 

یا باید تو یه واحد نزدیک خونه مادرشوهر زندگی کنید و دخالتا فضولیها فتنه گری ها دو تربیتی شدن بچه هاتون و... رو به جون بخرید. تا نهایتا بعد چند سال اعصاب خوردی به شوهرتون بگین من حاضرم تو بیقوله مستاجری بکشم ولی از اینجا بلند شیم

تلخ ولی واقعی

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نمیتونن

ولی روز به روزم کرایه ها سر به فلک داره می‌کشه

پس بهتره ما زنشون نشیم 

اونا هم زن نگیرن

تا مملکت از اینا خالی بشه شاید نجات پیدا کردیم اونموقع ازدواج میکنیم 

وگرنه با بی پولی بدبختی نمیشه زندگی کرد

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

ولی خونه خیلیییی مهمه

اوکی خیلیا مثلا ماشین و پول آنچنان ندارن ک اونو میشه دوتایی ساخت ولی خونه باید داشته باشه یارو

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

ببین خیلی‌هاشون هم پول خرید خونه دارند  یا حتی خود خونه را هم دارند ولی حوصله مسئولیت ندارند حوصله توقعات زن و بچه ندارند  یک دوست دختر می‌گیرند نیازشون برطرف می‌کنند دلشون زد نفر بعدی 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

الان برادرشوهره من مجرده داره خونه میسازه، مادرشوهرم میگه زن بگیر میگه ن دوست ندارم به زنم سختی بدم، عاشقاوم درکو شعورشم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑