2777
2789
عنوان

برداشته تخم مرغ آپز گذاشته جلوم

242 بازدید | 11 پست

ک‌ سیر نگهم داره ک از اونور نهار نزاره😒😏خواهرمو میگم الانم نهار اومدیم خونه مادرم من دیگه غلط کنم پامو بزارم خونشون خونه خودمم هیچوقت نمیخام دیگه راهش بدم قبل اینکه بریم خونه مادرم گفتم گشنمه چپ چپ نگام کرد گفت الکی نگو تخم‌مرغ آپز چند. ساعت سیر نگه میداره🤧🤧🤧😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی هروقت میری هیچی درست نمیکنه؟

نه اصلا الان خیلی وقته دستپختش رو نخوردم من ک زیاد نمیرم الان بعد چند ماه اومدم خونشون اونم ب اصرار خودش هر موقع هم میرم یا شوهرشو میفرسته می‌ره از بیرون غذا میگیره یا بهونه میاره میریم خونه مامانم مامانم غذا درست میکنه

مگه واسه خوردن میری؟

😒😒😒☹️یعنی چی این مزخرفات ؟یعنی باید اونجا از گشنگی بمیرم؟؟؟من خونه خودم بودم ی چیزی داشتم بخورم اینجوری گشنگی نمیکشیدم بعدشم من برای خوردن نرفتم مگه من گشنه تشنه ام؟؟اون وقتی مهمون دعوت می‌کنه باید پذیرایی هم کنه ازش دیگه

پس چرا همش میگه بیا بیا😐

میگه بیا بیا که مثلا تعارفی کرده باشه تو ظاهر ولی رفتاری نشون میده که نیا سیاست داره تو زبونی میگه آره تو رفتار نه که مثلا اگه قطع رابطه هم کنی بگه منکه گفتم بیا خودت نمیای اینجوری خودشو خوبه جلوه میده بنظرم توهم کج دار مریز رفتار کن مثلا از هر پنج تا دعوتی دو سه تاشو برو رفتی هم غذا و خوراکی هم ببر خودتم بخوری