الان نمیدونم ذوق کنم یا ناراخت باشم از اینکه دعوام کردن توی دفتر😭😭😭🤣🤣🤣
دعا کنید برام گریه میکنم همش از اون موقع
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من یه امتحانی شده بودم ۰/۲۵ گفتند کاش میشد همینم نمیشدی 😁
وای نه این بده من بودم وسط امتحان پامیشدم میرفتم بیرون میگفتم حالم بده🤣🤣
وای نه این بده من بودم وسط امتحان پامیشدم میرفتم بیرون میگفتم حالم بده🤣🤣
داستان داشت کل کلاس اعتراض داشتیم گفتیم امتحان نمیدیم سفید تحمیل میدیم گفتن سفید بدیم غیبت و عدم حضور میزنند قرار شد نفری یکی دو سوال اونم غلط بنویسیم تحویل بدیم نمیدونم چطور شد همون مال من درست شد
داستان داشت کل کلاس اعتراض داشتیم گفتیم امتحان نمیدیم سفید تحمیل میدیم گفتن سفید بدیم غیبت و عدم حضو ...
وای تو ازونایی هستی که ناخواسته هم درست مینویسییی