2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

266 بازدید | 19 پست

سلام خانما خوبید من باردارم اخرای ماه ششم هستم کمردرد و دلدرد دارم و وزنم خیلی رفته بالا دیگه نمیتونم کارامو کنم از اونورم مادرم ماه دیگه یعنی بهمن ماه میخواد سیسمونیمو بیاره و دیگه بمونه پیشم تا زایمانم .. از این طرفم برادرشوهرم اومده پیش ما یه وسیله خریده و با شوهرم میرن سرکار ..از اونطرفم خونواده شوهرم از مامانم خوششون نمیاد از الان استرس گرفتم میگم مامانم بیاد اینجا برادرشوهرم نگه مامانشو از قصد اورد و ول کنه بره و دهن خونوادش به روی من باز باشه چیکار کنم انقدر فکر و خیال کردم مخم میخواد بترکه

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

فقط خودت و بچت مهمید. به هیچی اهمیت نده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بی خود کردن از‌مادرتون بدشون میاد خیلیم دلشون بخوادعزیزم بارداری فکر خیال الکی‌نکن هم واسه خودت ...

خیلی فکرمو درگیر کردن انشالله خدا از پاشون دربیاره 

اگه شوهرت آدم با درکی باشه خودش میدونه چطور رفتار کنه ک ن ب برادرش برخوره ن خانواده ش ن مامان شما و ...

شوهرم خیلی درکم میکنه و مامانم میاد پیشم خیلیم خوشحال میشه خونوادشم از ترس شوهرم جریت نمیکنن بهم چیزی بگن ولی خواهرش همسایمونه میره پیش کل همسایه ها میگه چرا رفته و اینا اونام به گوش مامانم میرسونن مامانمم زده میشا دیگه نمیاد چیکار کنم

فقط خودت و بچت مهمید. به هیچی اهمیت نده

نمیتونم مامانم یسری اومد پیشم خواهرشوهرم پیش همه امسایه ها گفته بود مامان من میخواسته بره دیگه نتونسته مامانش رفته یعنی ها

شوهرم خیلی درکم میکنه و مامانم میاد پیشم خیلیم خوشحال میشه خونوادشم از ترس شوهرم جریت نمیکنن بهم چیز ...

باید شوهرت اجازه خاله زنکی ب خواهرش نده 

مادر شما مهمان شماست ن خواهر شوهرتون ک دخالت می‌کنه 

بعدم الان شما واقعا نیاز دارین ک مادرتون کنارتون باشه بنده خدا برا مهمونی و خوش خوشان ک نمیاد

آخه زن باردار نیاز به کمک و مادرش داره

ماهم شهر دوریم مامانم یه شهر دیگس من یسری گفتم برم بمونم خونه مادرم و اینکه اونجام زایمان کنم مادرشوهرم گفت نه بمون خونه خودت مامانت بیاد اونجا بیای اینجا مردم حرف درمیارن ولی حالا که پسرش اومده اینجا میگم نکنه فکر کنه بخاطر دک‌کردن پسرش مامانمو اوردم شر بشه

باید شوهرت اجازه خاله زنکی ب خواهرش نده مادر شما مهمان شماست ن خواهر شوهرتون ک دخالت می‌کنه بعدم الا ...

بعد بیچاره تنهاست بابا ندارم خودمم‌تک بچم خودش تنهایی سیسمونی خریده با چه مکافاتی  اما خونواده شوهرم هرجا میبیننش بی محلش میکنن

از بهمن زود نیست؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .