2777
2789

سره بارداری اولم ۱۲ هفته رفتم سونو ان تی برای غربالگری اول  خیلی مشتاق بودم جنسیت رو بدونم جنسیت رو پرسیدم دکترگفت پسره میخای مطمعن شی سونو آنومالی بده 

بعد همونجا همون لحضه ازم سونو آنومالی گرفت ک قطعی گفت پسره  بعدا فهمیدم ک سونو آنومالی باید تو ۱۸ هفته باشه اومدم خونه خواهرمم گفت سونو آنومالی خیلی به جنین فشار میاره چرا انجام دادی 

کسی بوده ک تو۱۲ هفته برای تعین جنسیت آنومالی انجام داده باشه بعد همون درست دراومده باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه یه هفته دیگه دوباره میخام برم سونو ان تی بدم پیش همون دکتر برم میگم نکنه خود دکتر الکی برای پول گفته سونو آنومالی بده  یااواقعا هم تو۱۲ هفته  سونو آنومالی ضرر نداره اگ کسی میدونه بده  ک دیگه پیش اون دکتر نمیرم 

سونو انومالی یه روشه ن یه دستگاه خاص ک ضرر داشته باشه 

و این روش از هفته ۱۸ ب بعد میشه انجام داد احتمالا سرکارت گذاشته دکتره 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگر خیلی مشتاقی زودتر بدونی ازمایش تعیین جنسیت یا سلفری بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مگه میشه انومالی تو ۱۲هفته؟؟

۱۲هفته سنو اِن تی 

۱۸هفته آنومالی 

حتی نمیشه تو ۱۸هفته ان تی گرفت و بلعکس 

آنومالی جنین بزرگ شده و اندازه ها مهمه مثلا وزن و اندازه ی دور سر و دور ران و سایز مغز و اینچیزاست بعد چطور تو ۱۲هفته میشه اندازه ها رو گرفت ؟وقتی جنین اندازه ی یه آلویً کوچیک هست 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

مگه میشه انومالی تو ۱۲هفته؟؟۱۲هفته سنو اِن تی ۱۸هفته آنومالی حتی نمیشه تو ۱۸هفته ان تی گرفت و بلعکس ...

باور کن اون سونوی ک من رفتم پیشش برای تعین جنسیت گفت آنومالی بده همین لحضه 

البته بعدش من دوباره ۱۸ هفته سونو آنومالی رفتم‌

[QUOTE=368412143]سونو انومالی یه روشه ن یه دستگاه خاص ک ضرر داشته باشه  و این روش از هفته ۱۸ ب بعد میشه انجام د ...[/QUOTE

خودمم همین فکرو میکنم بعد پول اضافه هم ازم گرفتن برای سونو آنومالی 

سلفری چیه

یه جور ازمایش خونه قیمتش ۶و۵۰۰ بیماری ها رو هم بررسی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قیمتش ۵ میلون تومن منظورته ؟

ن ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40