مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 5495 عنوان چه پیجی بزنم 32 بازدید | 5 پست میخوام ادمین بشم برای اینکه استخدام بشم گفت باید ی پیج مورد قبول من بزنی ک حداقل دوهزار تا قالوور داشته باشه به نظرتون چ پیجی بزنم ک سریع رشد کنه و طرفدار داشته باشه؟ کاربری از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن امروز | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
p__pari_naz عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3549 من هزار و خورده ای دارم می تونی پیجش رو به منم بدی باهاش صحبت کنم پیج های بی حاشیه و پرطرفدار بزن مثل میکاپ کردن یا آشپزی
مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 5495 من هزار و خورده ای دارم می تونی پیجش رو به منم بدی باهاش صحبت کنم پیج های بی حاشیه و پرطرفدار بزن مث ... من تو دوره ادمینیشون شرکت کردم ینی هزینه دادماخه ی پیجی میخوام خیلی خیلی سریع رشد کنه درحد کمتر از یکماه کاربری از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن
p__pari_naz عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3549 من تو دوره ادمینیشون شرکت کردم ینی هزینه دادماخه ی پیجی میخوام خیلی خیلی سریع رشد کنه درحد کمتر از ... من ۴ ماه تلاش کردم شد ۱۰۰۰تا تو یک ماه بعید میدونم
مهربونه_نینی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 5495 من ۴ ماه تلاش کردم شد ۱۰۰۰تا تو یک ماه بعید میدونم به نظرت چ محتوایی باشه ؟ آخه نمیخوام فبلمو از جای دیگه دانلود کنم کاربری از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن