2777
2789
عنوان

با پسری که خونه نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 15089 بازدید | 792 پست
زمان باباهامونو با الان مقایسه میکنین ؟اون زمان با پس انداز یه سال میشد خونه خرید

اون زمان هم خونه خریدن سخت بود 

بعد صبر میکنم با پسری که خونه ماشین داره ازدواج میکنم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

اولا که اینطوری نیست دوما پس حرف من تایید میشع دیگه الان ک اوضاع سخت‌تر شده نباید انتظار خونه داشت.. ...

اخه شما مگه خودت به عنوان یه دختر تا الان چی خریدی برا خودت به صورت مستقل؟

تا حالا پول دراوردی ببینی چه قدر سخته ؟ هرچی خودت داری دو برابر اصلا سه برابرشو از پسر توقع کن

ببین باز به اندازه پول خونه میشه یا نه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدتون چند ساله هست ‌و شغلش چیه

۳۲ ۳۳ سالشه تو تبریز هستیم هم تولیدی لباس و کارگاه داره پدرش هم مغازه که با هم اداره میکنن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

عاقبت بخیر و خوشبخت بشن ان شااللهمن اگه داشته باشم هم تو هیچ کدوم از مراحل ازدواج از عقد بگیر تا عرو ...

ممنون عزیزم الهی همه جوونا خوشبخت و عاقبت به خیر بشن

همچنین شما❤️‍

درسته کاملاً موافقم.

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

والا اومد برای من برای خیلی از دخترا هم میاد همین الان بری محضر پر از دخترایی مه هست که خونه براشون ...

عزیزم همه دخترا اینو میخوام قلبا اما وقتی همچین کیسی براشون پیش نمیاد چیکار کنن

نمیشه تا آخر عمر مجرد موند که 

به نظرم ملاک باهوش بودن و زرنگ بودنه

مثال زدم اون خواستگارم خونه داشت ماشین داست همه رو باباش بهش داده بود خودش شل مغز و اوسکول 

اون زمان هم خونه خریدن سخت بود بعد صبر میکنم با پسری که خونه ماشین داره ازدواج میکنم

بخاطر همین مجبور میشین با کسی ازدواج کنین که دو دهه اختلاف سنی دارین 

تو شهر کوچک نه حتما باید داشته باشه 

ولی تو کلان شهر مثل تهران و کرج که هزینه رهن مسکن اندازه واحد تو شهرهای دیگه است چرا اگه هزینه رهن و اجاره داشته باشه 

ماشین در هر صورت باید داشته باشه. 

کاش تو اینجا بودی 💔

ن اصلا خودم با پسری ازدواج کردم ک خونه نداشت الان هرسال اسیرو آواره م

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بله قبول میکنم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
دیگه حس نمیکنی زمان این حرفا گذشته و پول الان توی همه چیز تعیین کنندس ؟

خب اگه به این حرفاس بعضی پسرا هستند میگن دختر باید خونه ماشین و جهاز خوب داشته باشه و شاغل باشه به قول شما دیگه دوره این حرفا گذشته زن و مرد معنا نداره هر دو باید اوضاع مالی خوبی داشته باشند!

اگه به پوله پس ازدواج هیچ معنا و مفهومی نداره پس چرا ازدواج کنیم برا کمبود کسری و نیاز مالی فقط؟

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

با پسری که فقط ی پراید داشت ازدواج کردم الان بعد چهارسال خونه خریدیم ماشینمون عوض کردیم بنظرم خونه م ...

چه حس خوبی .خدا کنه قدرتون رو بدونه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
۳۲ ۳۳ سالشه تو تبریز هستیم هم تولیدی لباس و کارگاه داره پدرش هم مغازه که با هم اداره میکنن

نگفتم ؟

با کسی مجبور میشی ازدواج کنی که دو دهه اختلاف سنی دارین و مثل شب و روزین

در واقع شما درامد اونو به دست میارین و اون جوونی شمارو