2777
2789

سرکار میرفتم بخاطر دخترم که سه سالشه  مجبور شدم بیام بیرون  چون باهام نمیومد سرکار و اذیتم میکرد تو خونه هم نمیشد بذارمش

دلم میگیره تو خونه

کارخونگی هم دوسم ندارم چیکاااااار کنم

چقد مادر بودن سخته 

کتاب موزیک سریال زبان بخون باشگاه برو تو خونه ورزش کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اولش وقتی میخاستی بادار بشی برنامه ریزی میکردی ک بچه رو بزا مهد جای ن الان کار خونه ام برا همه خانما هست دوس داشتن نداشتن نداره چ شاغل باشی چ دانشجو چ خانه دار الانم پرس جو کن مهد جای خوبی قبول میکنن بچه رو ببر با همسن سالاش بیشتر بمونه روحیش بهتر میشه توام ب کارای بیرونت میرسی 

مهدکودک دور بودش بعدشم از همین صبح زود پاشدن اذیت میشد و اذیت میکرد

بچه تا شش سالگی بهتره پیش مادر باشه 

مهد چیه یا مریضی میگیره تا ببتربیتی یاد میگیره 

رفتار نامناسب مربی هم به کنار

والا به این سختی نیست بعد با وجود بچه حوصله ات سرمیره یعنی بیکارم میشی خوشبحالت....

آره از صبح بیکارم درو دیوار خونه رو نگاه میکنم😖

تا ده بزوووور میخابم 

تا شب دخترم با اسباب بازی ها و فیلم سرگرمه ولی من تاشب بیکارم ساعت هفت میرم دنبال شام و تموم  دیگه

بچه تا شش سالگی بهتره پیش مادر باشه مهد چیه یا مریضی میگیره تا ببتربیتی یاد میگیره رفتار نامناسب مرب ...

دقیقا الان مدرسه ها هم یکسره آنفولانزا میگیرن بچه ها چه برسه مهد

چون خودم قبلا مربی مهد بودم واقعا هیشکی جای مادر و نمیگیره

آره از صبح بیکارم درو دیوار خونه رو نگاه میکنم😖تا ده بزوووور میخابم تا شب دخترم با اسباب بازی ها و ...

چه خوب.. من از صبح حدود هفت هشت که بیدارم یسره تمیز کاری و ناهار بعدم بازی با دخترم و دوباره تمیز کاری و شام و حیاط شستن و دوباره داخل و تمیز کردن یعنی یه اتاق تمیز میشه میرم اتاق بعدی برمیگردم بهم ریخته.. 

چه خوب.. من از صبح حدود هفت هشت که بیدارم یسره تمیز کاری و ناهار بعدم بازی با دخترم و دوباره تمیز کا ...

نه من یه بار تمیز کاری میکنم تا چند روز اوکیه مرتب کردن که نیم ساعته 

ناهارم چون همسرم میبره شب بیشتر درست میکنم برای فردای من و دخترمم می مونه