2777
2789
عنوان

چه کارایی برای زیبایتون کردید😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 108 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ پیرسینگ و تتو حساب بشه من پنجتا تتو دارم با پیرسینگ بینی پ ناف و گوش و میکرو سینه ژل لبم زدم ولی ...

ژل لب چند سی سی زدی

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
شامپو ضد ریزش برات اثر داره ؟ میشه اسمشو به منم بگی

عکسشو میفرستم.اره خیلی تاثیر داره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

سلام بر شما😂🤝والا خیلی هنر کنم، کرم مرطوب کننده هم میزنم🚶🏻‍♀️

منم همونم نمیزنم 

ولی روتین پوستی دارم🤣🤣🤣ازت جلو ترم قینی قینی

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
هیچی فقط ناخنم رو ژلیش می‌کنم که اونم خانواده شوهرم بهشون زور داره بیست هزار بار می‌گن انجام ندی چی ...

وای به اونا چه😬😬😬

خیلی چیزا رو ندارم یا از دست دادمولی خدارو شکر خدا خودش زیبایی رو بهم داده اقلا غصه اینو نخورم 🧿🧿� ...

الهی😂🌸

موهامو پایینتر گفتم برای پوستمم چون جوش داشت اول رفتم متخصص پوست مو یسری دارو داد مصرف کردمکرم ضدافت ...

مرسی