2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم شرایط اش رو ندارم برم پیش روانشناس ولی تست آنلاین بک رو دادم که نتیجه افسردگی بود

چون منم تو بارداری افسردگی گرفتم. الان ماه آخر یکم رو به بهبودم. اون حس تنفر و ندارم دیگه. کل بارداریم گریه میکردم و از همه متنفر بودم. یه ماه خونه مامانم نرفتم منی که هر روز اونجا بودم

منمممممعين توفك كردم فقط خودمم كه اينجوري ام

نه خیلیا رو دیدم اینجوری شدن فقط نمیدونم بخاطر کینه‌ای که دارم یا افسردگی گرفتم 

شما چطور کینه دارین یا افسرده این؟ 

نه خیلیا رو دیدم اینجوری شدن فقط نمیدونم بخاطر کینه‌ای که دارم یا افسردگی گرفتم شما چطور کینه دارین ...

من هم افسرده م

هم خيلي زود از رفتار اطرافيانم ناراحت ميشم و كينه دارم ازشون

دلم صاف نميشه

هيچكس دور و برم نمونده

از بس از همه بدم مياد

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
چون منم تو بارداری افسردگی گرفتم. الان ماه آخر یکم رو به بهبودم. اون حس تنفر و ندارم دیگه. کل باردار ...

منم دوتا بارداری پشت سر هم داشتم دوتا بچه شیر به شیر نمیدونم شاید از اون باشه مخصوصا که سر اولی مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد

منم دوتا بارداری پشت سر هم داشتم دوتا بچه شیر به شیر نمیدونم شاید از اون باشه مخصوصا که سر اولی مادر ...

احتمال داره. افسردگی بعد زایمان خیلی بدتر. مخصوصا که نه کسی درکت میکنه نه فرصت ترمیم داری

ادمهای سمی اینکارو با روانت کردن 

برای همین میگن دیدی دوستی و اشنایی همکاری سمی و خودخواه و خودشیفته و سواستفاده گره تا دیر نشده قطع رابطه کنید چون اسیب بعدها مشخص میشه 

سالهاست رفتار سمی ببیینم قطع ارتباط میکنم 

اگرم به رفتار طرف شک دارم عین خودش رفتارشو تکرار میکنم ببینم واکنش خودش به رفتارر خودش چیه اگر ناراحت بشه میفهم خودشیفته حق بجانبه و سریع قطع ارتباط تا اسیب نزده