2777
2789

اول اینکه بگم من کات کردم سر تحصیلات.حسم بهش عمیق نبود.چند بار کات کردم و دوباره اوکی شدیم.بعد اینسری دیگه جدی جدی تمومش کردم که بعد اون هم تو کوچمون میدیمش هم چند بار ویدیو میفرستاد و زنگ میزد و..

خلاصه دیشب چندبار زنگ زد آخر بهش مسیج دادم ببینم حرفش چیه.پسر خوبیه خیلی دلشو شکوندم 

پسر کاری هستش از بچگی کار کرده منم گفتم تحصیلات گفت نزن تو سرم من خواستم خودم زندگیمو بسازم نه با پول بابام.خودش اصلا نمیزاره باباش بهش کمک کنه

خسیس نیست اخلاقش خوبه 

مشکل دیگم دوستاش بودن و مشروب خوردنش(من خودم مشروب میخورم تو مهمونیا ولی پیش پدر مادرم)این دیگه شورشو دراورده بود.

🙄آخرش گفت که هروقت خواستی برکردی من منتظرتم بهم بگو من ازت نمیگذرم و … بعد دو دقیقه بعدش گفت نه ول کن😬🙄نمیدونم چرا اینجوری کرد چون دیشب صدبار گفت فراموشت نکردم بعد اومد اینجوری گفت😐

منظورش چی بود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هم دوستت داره هم غرورش دیگه اجازه نمیده دوباره شکسته بشه 

با مشکلش حرف می‌زدی میگفتی آدمی یکی رو دوست داشته باشه عیب هاشو برطرف می‌کنه 

تحصیلاتش زیاد مهم نیست مهم جنم و پول در اوردنشع تحصیل هم بعداً می‌تونه بکنه

توهم اگه واقعا نمیخای دیگه اذیتش نکن قلب آدم بشکنه ضد ساله هم بشه فراموش نمیکنه

اگه میخاییش بگو صبر کن چند سال دیگه بعد تحصیلم

گفت همونی میشم که تو مبخوای

بگو هروقت شدی هروقت  دیدم تغییرو باشه

این حرفم وقتی بزن که با خودت فهمیدی چند چندی اگه خوب بشه میتونی برای ادامه زندگی انتخابش کنی یا نه 

نره بنده خدا آدم بشه به هزار چشم امید بیاد تو بگی نه 

یا زنش بشی خدایی نکرده دلت همراهش نباشه پس فردا چشمت خطا بره