2777
2789
عنوان

کی جواب پیاماشو ندم

51 بازدید | 6 پست

بچه ها مثلا الان من هنوز دوهفته مونده به دانشگام و کلا خونم و میدونه

از ی طرف نمیخوام همیشه تو دسترسش باشم 

مثا کی جواب پیاماشو ندم؟

و این درسته ک اگ همون موقع یا حداکثر چند دیقه بعد جواب بدم خودمو از چشم میندازم و دلزده میشه؟

تجربه ای ندارم💔

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی داره؟اینطور میبینه کم هستی کم کم ب نبودت عادت میکنه

ینی مث ادم رفتار کنم؟

خودشم میگه مثا الان زیاد حرف بزنیم رفتی دانشگاه تو بیشتر درگیر میشی نمیشه زیاد حرف زد

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

همیشه نیازی نیست دیر جواب بدیفقط گاهی وقتا دیر سین بزناگر مدام دیر جواب بدی فکر میکنه سرت جای دیگه ا ...

اهااان

مثلا بعضی وقتا میزارم یکی دوساعت بگذره

یا بعضی وقتا 10 دیقه ی رب بعضی وقتاهم دیگه دوسه دیقه ای جواب میدم 

خوبه اینطوری؟

طبیعی برخورد کن.

ممنون عزیزم دمت گرم