2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو روز قبل برو. زیر انداز با خودت ببر ممکنه مال خودشون کوچیک باشه یا زود جمع شه. یه لوسیون بدن بعد از اپیلاسیون بخر بعدش بزن که مومای مونده رو هم پاک کنه. تا ۱۲ ساعت بعدم حموم نرو. برگشتش بستگی به سرعت رشد موهات داره ولی حدودا ده روزی خوبه 

دوستان اصلا میدونید لیزر چیه؟ خیال میکنید با یک یا حتی دو جلسه جواب میده😐😐😐😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا اینطوری میشع بعد اپلاسیون قبلا یادمه نمیشد جوش نمیزد

ببین بستگی داره میزان نازکی پوستت چقدر باشه مثلا روی ران و بازو صد در صد جوش میزنه.چرا من ۱۵ سال پیش هم اپیلاسیون کردم تمام بدنم جوش شد 

من تمام راههای که بلد بودم برای اینکه بعدش جوش نزنه رو امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نداد 

وااای من برا عقدم موم زدم داغووووون شذم پر جوش شد تا س هفته درگیر بودم نامزدم نمیزاشتم بدنمو ببینه

اره موم خصوصا رون و کتف و کمر و بیکنی و بازو  پر جوش میکنه

فقط برای زیر بغل و ساق دست و ساق پا خوبه

ماک دپلاسیون کردیم ب پوستمون نساخت جکنبم

نمیدونم مثلا مومت رو عوض کن. از یه پد بهتر استفاده کن آخه مو رو میکنه دیگه... این خودش به تنهایی حساسیتی ایجاد نمیکنه تو موارد جانبی باید دنبال علت بگردی.

یا اصلا لیزر برو یا ژیلت مارک خوب استفاده کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.