2777
2789
بابا منم دوسش داشتم ولی صبح تو عروسی همه چی عوض شد تپش قلب داشتم اصلا حالم خوب نبود از اون روز زندگی ...

عزیزم واست طلسم گرفتن دستی دستی خودتو بدبخت نکن

برو دنبالش تا باطل شه 

اون بدبختم زن گرفته از لحاظ روحی و جسمی ارضا بشه الان چی می‌کشه بدبخت 

بخدا ناشکری میکنین ما مجردا شوهر می‌خوایم نیست بعد شماها نعمت خدارو حیف و میل میکنین اینطوری 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم منم دوسش داشتم شاید دارم ولی خیلی یجوریه نمیدونم چجوری بگم ولی دلم براش میسوزه نمیخام اذیت ...

یعنی چی چجوریه

😐😐 خب توضیح بده صبح عروسی لابد با مادرشوهرت بحثت شده؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خب قبل از عروسی یا نامزدی جدا میشدی حالا بهتر یه مدت بسازی شاید وضعت فرق کرد عاشقش شدی باهاش کنار بیا تو طلاقم بگیری کسی به عنوان دختر نگات نمیکنن یعنی قبول ندارن 

استارتر خب میشه بگی صبح عروسی چیشد؟

صبح عروسی من رفتم سالن بعد از اون خوب بودم خیلیم ذوق داشتم ولی لباسم داخلش پاره شده بود خیلی ناراحت شدم بعد درستش کردن بعد که تنم کردن احساس کردم بیچاره شدم از اون روز لعنت شده اینجوری شدم 

نمیدونم خوب بودم دوسش داشتم تا صبح عروسی که تو آرایشگاه بودم همه چی عوض شد

احتمالا یه اتفاقی افتاده که همه چی عوض شده و از چشمت افتاده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خب قبل از عروسی یا نامزدی جدا میشدی حالا بهتر یه مدت بسازی شاید وضعت فرق کرد عاشقش شدی باهاش کنار بی ...

کلا همه چی ماه مناسبت هاش دوماه نشد قبل از اون من دوسش داشتم

صبح عروسی من رفتم سالن بعد از اون خوب بودم خیلیم ذوق داشتم ولی لباسم داخلش پاره شده بود خیلی ناراحت ...

😐😐😐 چند سالنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄