بچه ها شوهرم از همه لحاظ مرد خوبیه هرچی از خوبیش بگم کمه ولی هیچ حسی بهش ندارم ما کلا از نامزدی و ازدواج دوماهم طول نکشید خیلی پسره خوبیه ولی دوسش ندارم حتی نداشتم دست بهم بزنه هنوز هیچ کاری بهم نداشته اوایل تا نزدیکم میشد با گریه و جیغ از خودم دورش میکردم اما الان واقعا دلم براش میسوزه داره حیف میشه میخام یجوری بهش بگم من دوست ندارم تا جداشیم ولی میترسم از همه چی نمیدونم چیکار کنم مشاور هم که رفتم راه حل خاصی نداد داره به پای من میسوزه نمیخام حقش به پام بیوفته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
خب قبل از عروسی یا نامزدی جدا میشدی حالا بهتر یه مدت بسازی شاید وضعت فرق کرد عاشقش شدی باهاش کنار بیا تو طلاقم بگیری کسی به عنوان دختر نگات نمیکنن یعنی قبول ندارن
صبح عروسی من رفتم سالن بعد از اون خوب بودم خیلیم ذوق داشتم ولی لباسم داخلش پاره شده بود خیلی ناراحت شدم بعد درستش کردن بعد که تنم کردن احساس کردم بیچاره شدم از اون روز لعنت شده اینجوری شدم
صبح عروسی من رفتم سالن بعد از اون خوب بودم خیلیم ذوق داشتم ولی لباسم داخلش پاره شده بود خیلی ناراحت ...
😐😐😐 چند سالنه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄