2777
2789
آره ، تا دلت بخواد میشناسم معلمای پزشک، دندانپزشک و داروساز

واقعا یعنی میشه مگه نمیگن دانشجو های پزشکی هرروز دانشگاهن اینورم یه دبیر حداقل دوروز یا سه روز باید بره مدرسه

رشته فرهنگیانش چی بود؟

دبیری زیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انصرافی دیدم ولی اینکه هم پزشکی بخونه هم معلم باشه نه 

آخرش باید انصراف بدی پزشکی سالای اول فقط میری دانشگاه و برمیگردی ولی از سال چهارم باید بری بیمارستان و بعدش که انترن میشی باید ۲۴ ساعت شیفت باشی و... 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

واقعا یعنی میشه مگه نمیگن دانشجو های پزشکی هرروز دانشگاهن اینورم یه دبیر حداقل دوروز یا سه روز باید ...

میشه 

اونایی ک من میشناسم یکیش دو شیفت کا میکنه تو ا.پ، یکیش مرخصی گرفته، اون یکیم رفته تو بخش اداری کار میکنه

بله داداشمورودی 91 فرهنگیان با رتبه 2800ورودی 1400 پزشکی با رتبه 540

ماشاالله  میشه بهم بگی چطور تونست یعنی دوران تعهدش رو گذرونده بود؟ بعد هم میرفت مدرسه هم دانشگاه؟

ماشاالله میشه بهم بگی چطور تونست یعنی دوران تعهدش رو گذرونده بود؟ بعد هم میرفت مدرسه هم دانشگاه؟

بله تعهدش تموم شده بود

بعد قبولی تدریس نکرد مسئول آزمایشگاه بود تو چند تامدرسه شیفت بعد از ظهر به کلاس هاش هم می رسید

20 واحد عمومی رو تطبیق واحد داد که از سنوات تحصیلش کم شد

با اینکه تعدادی از فیزیولوژی هاش هم تو چارت پزشکی بود ولی چون دانشگاه تیپ 1 قبول شد و  دانشگاه فرهنگیان هم رنکش نبود تطبیق ندادن

ولی همکارش که اردبیل میخونه تعدادی از واحدهای تخصصیش رو م تطبیق داد و 2 سال از سنواتش کم شد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بله تعهدش تموم شده بودبعد قبولی تدریس نکرد مسئول آزمایشگاه بود تو چند تامدرسه شیفت بعد از ظهر به کلا ...

قربونت مرسی که توضیح دادی به نظر شما حین دوران تعهد هم میشه اقدام کرد؟

قربونت مرسی که توضیح دادی به نظر شما حین دوران تعهد هم میشه اقدام کرد؟

بله به شرطی که تو اموزش و پرورش پارتی داشته باشین که مدارس بکر شمارو بفرستن