2777
2789

یه وعده،بچه دارم خونه دارم ولی تو خونه کار میکنم

یا شام بیشتر درست میکنم واسه ناهار بمونه

یا ناهار درست میکنم اگه موند هرمی دوست داشت میخوره،نخواستن هم حاضری تخم مرغی املتی چیزی

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه وعده غذا... یه وعده حاضری.. یه وعده از بیرون خدا میرسونه🤣

امضاتو 😂👌

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

معمولا یک وعده

شاغلیم بچه نداریم 

اگه روزی باشه که خونه ایم معمولا دیر صبحانه میخوریم، یه چیز مفصل میخوریم میشه صبحانه و ناهار 

شام هم زودتر میخوریم

پیش میاد دو وعده درست کنیم ولی اکثر وقتا یا یکیش از قبل مونده یا حاضریه

امضاتو 😂👌

🤣🤣 پسر نزایی🤣🤣

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه بار غذا درست میکنم برای دو روز. اگه یک و نیم روز جواب بده، برای شام نون پنیر سبزی و این چیزا.

بعضی وقتا هم برای یه ماه غذا میپزم بسته بندی میکنم میذارم فریزر.بعد برای هر وعده برمی‌دارم گرم میکنم.خورشت و برنج و ماکارونی و دلمه و هر چیزی.

هم خانه دار هم شاغل

بعضی روزها یک وعده (شام میپزم ناهار هم همونو میخوریم)

بعضی روز ها دو وعده که یکیش غذاست یکی هم حاضری مثل کوکو و املت و ....

بعضی روز ها هم کلا از بیرون میگیریم 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
🤣🤣 پسر نزایی🤣🤣

شما دعا کن من باردار بشم🥺💔دختر و پسر نداره برام

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔