2777
2789

چ شبکه ای چ ساعتی اعلامیه تترحیم منظورت؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من تو اینستا دیدم

فقط یه احمق میتونه همچین کادویی به یه نفر بده

من بودم میگفتم کفن بذارید برای خودتون  انشالله به زودی روزتون بشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد بعدم میگه کفن و اعلامیه ها حلالت 😄

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز شمار تا تحویل سال و شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد.                        در انتظار بهار 🌱۴🐍۱۴ هجری شمسی                                به امید سالی سبز برای همه ی ما ...💚

به اون خانمه که به خاطر بردن اسم خلیج فارس از دبی دیپورت شد 

هم کفن و اعلامیه ترحیم داد خیلی خانمه ناراحت شد گفت چیه اینا پاره اش کن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

کارشون اوج بیسلیقگی بود.... اوووج بی سلیقگی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نفهمن دیگه اخه ادم چقدر باید بیشعور باشه همچین تزی بده ، این همه موضوع خوب ، کفن اونم به اقای عامل بنده خدا چی کاره ست که باید مثلا عبرت بگیره

من یه قسمت از این برنامه رو دیدم که مهمونش فنونی زاده بود فوتبالیست ، خنده دار هم بود مخصوصا تلفنش به علی پروین و زنش و شرخر و اینا 

یه قسمتش هم اتفاقی دیدم مهوش وقاری بود که اونم مصاحبه خوبی بود به خاطر شخصیت خانم وقاری و قصه عاشقیش با شوهر خدابیامرزش

اخه کفن ؟ همیشه باید درد و ورمی بیارن وسط 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

دقیقا 

چندشم شد 

کیلیپش رو دیدم

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اون یه برنامه ست به اسم جعبه سیاه.خیلیم جالبه اتفاقا.به همه مهموناشون اینو کادو میدن

کارقشنگی نیست نمیگم شما ولی فکرشو بکن خدای نکرده یه نفربرا پدریامادرمسنتون کادو کفن بیاره حستون چیه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴