2777
2789
عنوان

دیروز زنگ زدم ب شوهرم نیومد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 53 پست
گفت مسافرکشی میکنه و راه دور بود اون موقع مسافر داشت چرا درک نمیکنید،

جمله اخر استارتر رو بخونید میگه کار همیشگیشه

در ضمن یه شهر کوچیک چقدر بالاپایین داره مگه

اصولش این بود که همسرشون میگفتن منتظر باشید مثلا ظرف نیم ساعت برگردم

عزیزم درک باید متقابل باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من به حای تو حرصی شدممم😑جای تو بودماجرششش میدادم این شوهر رو

الانم رفت دنبال مادر جونش همون لحظه هم پدر شوهرم ماشینشو اورد بیرون داره میره بیرون پس چرا شوهرش نرفت و شوهر من باید بره الان ک شوهرم رفت گفت میرم دنبال مامانم گفتم وقت داری بری من با طعنه گفتم بهش ک  حالی شه

عزیز اولویت اول هر مردی باید همسرش باشه بعد مادر و بقیه‌...اگر همسر بی درک استارتر برا زنش کم نمی اش ...

دقیقااا بخدا اصلا برام مهم نبود قبلا اما کم کم دیدم برا اونا بیشتر از من مایه میزاره این نارحت و خسته م کرده بخدا خواهر نمیدونی از چه چیزاییی گذشتپ بخاطد شوهرم کاش میدید کاش درک میکرد 

همسر ادم تو سرما بمونه تو خیابون و شوهر الکی بپیچونه چیه پس؟

تازه چقدر از خونه خاله م دووووور شدم تا ماشین پیدااا کردم اخخخ تو دلم فک میکرد الان خواهرشوهرم و بچه ش با مادرشوهرم بودن چقدر زود پدر شوهر و شوهرم خودشونو میرسوندن بهشون چقدر از این وضعیت نارحتم