2777
2789
عنوان

دیروز زنگ زدم ب شوهرم نیومد دنبالم

958 بازدید | 53 پست

دیروز با مادر و خواهرم رفتیم خونه خاله م 

مادرم پیره و راه رفتن براش خیلی سختخ خواهرمم یکی از بچه هاش خوابص برده بود

منم شوهرم مسافر کشی میکنه زنگ زدم بیا دنبالمون گفت نمیتونم دورم

اینم بگم ما شهر کوچک زندگی میکنیم

اخرش خودم پاشدم گفتم شما بمونین میرم ت سر خیابون ماشین پیدا میکنم با سرما زیاد رفتم ماشین اوردم برگشتیم

الان شوهرم مادرشوهرم زنگ زده ببرم فلان جا میخواد ببرتش با اینکه پدرشوهرم ماشین داره ..اصلا نمیتونم هضمش کنم شوهرم‌خیلی پیش اومده ازش خواستم نیومده دنبالم اما ب حرف مادرش گوش داده و رفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی نمیاد  خانوادت  پیشت بودنی  بهش درخواست نده  حرفت زمین میوفته هیچ   مادرت و خواهرتم  بی ارزش نکن

نمیاد تمام

توام  یجا دیگه جبران کن واسش

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

عیب نداره خواهر گلم چیزی نشده سختش نکن. 

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، نظرم رو صریح دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.

شوهر انتر منم همینه دوتا بچه کوچیک دارم اصلا ماشینش نمیاره براما ولی برا بقیه هرکی زنگ بزنه به سرعت میره مهمونی ما رو مجبوری خونه مامانش میبره بعد مهمانی خانواده ما نمیاد منم چون آبروم میره هیچ جا نمیرم یا وقتیم همرام میاد جلو همه تحقیر میکنه همه چپ چپ نگاه میکنن ابروم میره برا همین هیج جا نمیرم  بچه دار بشی دنگ وفنگی داری باهاش اینطور آدما همه چی میندازن دوش خودت