2777
2789

خیلی سرد برخورد و در حد یه غریبه تبریک گفتم و قطع کردم 

چهار ماه هست نه خرجی داده فقط پولش و خرج کرده 

نه زنگ زده ، نه محبت نه هیچی 

برگشته گفته پدر اگه سگ بیابونم باشه پدره چطور میگن دختر باباییه دختر من که اصلا من راضی نیستم ازت فلان 

از اول که من یادمه نفهمیدم پدر یعنی چه فقط سرکار که رفته همین 

دیگه نه پول تو جیبی ، نه محبت پدری، خیلی بی تفاوت اصلا نه میگه کجا میری نه همراهم میاد نه همراهی کرده نه میگه جهیزیه من فکرشم چندبار هم گفته خودت کار کن من کارامو کردم دیه نوبت توهه نمیتونم که خودمو بکشم که بچه دارم فلان ، خواستگار زنگ خونه زده بود برداشته بود گفت شما جهیزیه طلب میکنین؟ آبروم رفت 

نه با مادرم خوب بوده هیچی اینقدر مادرم شکسته شده نمک نشناس هست مادر من هیچی کم نذاشت براش 

بعد میگه دختر باباییه چه بابایی 😔

امضامو میخونی کامل  ؟🥲❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید 🌸میشه دعا کنید برام دیگه بر نگردیم ❤️ میشه دعا کنید خونه اجاره کنیم با رهن و اجاره خوب❤️ میشه دعا کنید کار خوب با درآمد خوب پیدا کنم ❤️التماس دعا ❤️

باز خوبه هست،واسه من که ول‌کرد رفت نگفت اصلا من بچه دارم من نباشم اینا چی کار میکنن از کجا میارن میخورن چی میپوشن،بعضیا اسماً فقط بابان،رسماً هیچی نیستن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز خوبه هست،واسه من که ول‌کرد رفت نگفت اصلا من بچه دارم من نباشم اینا چی کار میکنن از کجا میارن میخ ...

ماهم چهار ماهه خونه نیستیم ی کلمه نگفته بچم بیاد 

امضامو میخونی کامل  ؟🥲❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید 🌸میشه دعا کنید برام دیگه بر نگردیم ❤️ میشه دعا کنید خونه اجاره کنیم با رهن و اجاره خوب❤️ میشه دعا کنید کار خوب با درآمد خوب پیدا کنم ❤️التماس دعا ❤️

در هر صورت باباته

منم دخترشم