2777
2789
عنوان

چطوری دل این دختر را بدست بیاورم

316 بازدید | 34 پست

سلام

من ب ی خانومی اشتباهی پیام دادم ولی متوجه شدم و معذرت خواهی کردم و خداحافظی کردم. ولی خودمو یکی دیگه معرفی کردم ینی اسم واقعی رو نگفتم ولی شناختم ولی اون منو نشناخت.

بعد ی روز بعد ی شخص ناشناس بهم توی روبیکا پیام داد ب قصد اشنایی و اینا منم جوابشو دادم و چونکه اون اسم جعلیم رو گفت  گفتم تو منو از کجا میشناسی اول گفت همسایه اتم بعد گفت امارتو گرفتم فهمیدم همون خانومه چون اون فقط منو ب این اسم میشناخته.

منم ب شمارش پیام دادم گفتم شمایی گفت نه مزاحم نشو و ج نداد.

بنظرتون خودشونه میخاد اشنا باشه یا شمارمو داده ب کسی البته نوع تایپ کردنش و همه چیزیش مثل همه.

و با دست پس میزنه و با پا پیش میکشه

آقا هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم ولی اعتماد نمیکنه با دست پس میزنه و با پیش میکشه

الان تو اون تاپیک هم جوابتون دادم 

نباید از اول دروغ میگفتی 

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

خب اونم بهم دروغ گفته اسمشو همه چیشو

همه چیزو بزار کنار صادقانه برو جلو 

اگر ازت پرسید دلیل کارت چی بوده حقیقتو بگو خب 

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

بنده خدا فک کرده همونطور که شما براش ناشناسی اونم برات ناشناسه،وقتی دیده شما می‌شناسیش گرخیده ،از زی ...

نه اون نمیدونه من میشناسمش

اون اسم دروغ گفت ینی همه چیو دروغ گفت من ب روش نیاوردم

آقا هستم