2777
2789
عنوان

شما باشید نامزدی را بهم میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا زنیم هممون شمیشیرو غلاف کن اسی ....

شب قبل پدر یجا رفته بودم زنا یکاری کردن مردا داشتن یجوری نگاه میکردن بخاطر حملشون من داشتم بجای اون زنای وحشی و بی ادب و بی نذاکت بلانسبت جمع  خجالت میکشیدم بخدا ب شوهرم گفتم کاش تغییر جنسیت راحت بود میرفتم مرد میشدم هعی

.

آقا هیچ پوئن مثبتی نداره فاصله سنی زیاد و سابقه جدایی و رفتار زننده مادرشون گویای همه چیز هست

فقط صرف بالا رفتن سنتون و دست به خرج بودن آقا تو این رابطه نمونید

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اره بهم میزنم ادم مجرد و تحصیل کرده فقط با ادم مجرد چرا ارزش خودتونو پایین میارید با یکم بالا رفتن س ...

منم ۳۰ سالم بود مجرد بودم و با یکی همسن خودم ک قبلا ازدواج کرده بود و جداشده بود بدون بچه بود البته، آشنا شدم خودم ازش خوشم اومد بعد دوسال اشنایی ازدواج کردیم ، با این حرفای شما از شوهرم سیر میشم همش میگم حقم یه پسر مجرده وگرنه شوهرم از صدتا پسر اس و پاس مجرد ک معلوم نیس چی میخام بهتره همش اخلاقش هم هم شغل و درآمد و تجربش، مقایسه میکنم با پسرای همسن خودش خیلی بهتره، ولی با این حرفای شما از زندگی سیر ششدمو. دنبال اینم طلاق بگیرم با پسر مجرد ازدواج کنم ک از دست طعنه آدمایی مثه شما رها بشم ، 😭😭😭 ولی متاسفانه امروز فهمیدم بعد پنج سال ک میدونستم مشکل حاملگی دارم فهمیدم بی بی چک مثثبت شده الان چ خاکی به سرم بریزم 

سنتون کمی بالا هست و باید عاقلانه فکر کنید 

اخلاق خود آقا چجوره ؟ همه چیش و میپسندین؟ 

کاری به مادرش نداشته باش منم مادرشوهرش فضول بود و اهل تیکه انداختن به خصوص توی دوران عقد اما وقتی رفتیم خونه خودمون و عروسی کردیم با مدیریت هر دو مون همه اون قضیه ها تموم شد 

اگه همه موارد برات اوکیه زیاد به جزئیات گیر نده

منم ۳۰ سالم بود مجرد بودم و با یکی همسن خودم ک قبلا ازدواج کرده بود و جداشده بود بدون بچه بود البته، ...

اینجا نی نی سایت رو حرفاشون حساب نکن 

اینجا زن مطلقه یه زن ارزش پایین که باید بذه بمیره 

و همچنین مرد مطلقه 

در حالی که اونا با بقیه مردها و زنها فرقی ندارن اونها فقط یه بار شکست خوردن 

منم ۳۰ سالم بود مجرد بودم و با یکی همسن خودم ک قبلا ازدواج کرده بود و جداشده بود بدون بچه بود البته، ...

هعی خواهر باور کن ۵۰ درصد زندگیا توسط نی نی سایت یا دعوایین یا قهرن یا در مرحله جدایی یا جدا شده تموم شده و پشیمون از جدایی و ب حرف نی نی سایتی ها  خیلیا خودشون و بدبخت کردن و پشیمونی بدون سود نصییبشونه  اینو گفتم ک تا ته بدونی چی گفتم 😐🫠

.

عزیزم شما خودت وقتی انتخاب کردی و ازدواج کردی الان با حرفای من توی مجازی میخای طلاق بگیری؟ شما تحت تاثیر شرایط زندگی خودت و شوهرت تصمیم داری میگیری نه حرف من 

من مگر شمارو قبل ازدواجتون راهنمایی کردم؟ ک بعد ازدواجتون بخاید تحت تاثیر منه نوعی و امثالهم باشید؟ 

همجاهم خوب و بد هست من روی تاپیک ایشون و شرایطشون براساس چیزای گفتن نظر دادم 

..... 

حرف منم اینه ایشونه تحصیل کرده هست و از هر نظر سرتره نیازی نیست با کسیک 12سال ازخودش بزرگتره و داره هنوز نفقه و.. میده و بچه داره و مادرمشکل دار داره زندگی کنه صد درصد کیسای بهتری هست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

شما انگار دنبال بهانه ای!

پسر مجرد یعنی پسری که تا حالا هیچ تجربه و رابطه ای نداشته نه فقط شناسنامش سفید باشه

شما با همسن خودتون ازدواج کردید و ایشون بچه نداشتن

طرف اسی سن بالاس و بچه داره و اینکه مادر مداخله گر

ما فقط بر اساس اینکه اسی درخواست کرد نظر دادیم

بعدم شما خودتو با ایشون مقایسه نکن سالها از زندگی شما میگذره و الان خانم متاهلی

تفکر و خرد هم خوب چیزیه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چه حرف چرتی که روی زندگیت اثر گذاشته 

مگه اصطلاح پسر مجرد چه برتری به شوهرت داره که به خاطر حرف مردم بخوای جدا بشی ؟

وقتی همه چی زندگیت خوبه کمی اعتماد به نفس داشته باش جلو بقیه و دهنشون رو ببند تا نتونن هر زری بزنن

اینقدر با همین پسر های مجرد ازدواج کردن بعد توی زندگی زجر کشیدن تا حتی با بخشیدن مهریه و به زور طلاق گرفتن پس آرامش زندگیت رو به خاطر حرف چرت یه سری خاله زنک بهم نزن