2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره واقعا،اگه حمایته خانواده دارید هرچه زودتر بهتر،مثلا اگر دختر مادرش هواسش به دخترش باشه زیاد خونش مهمون باشن دخترو داماد،دختر راه بیوفته خانه داری آشپزی و...اذیت نشه ،مثلا خواهر شوهر من ۱۵سالگی ازدواج کرده ۱۶عروسی کرده هرشب خونه مامانش بودن تاالان که ۳۰سالشه کنار دسته مامانش آشپزی کرده بچه دار شده اینا بزرگش کردن ،هر کاری خونش داشت مهمونی ساده یا خونه تکونی هر کاری خرید یا هر چیزی همش پشتش بودن و هواشو داشتن،از لحاظ اقتصادی کلی بهشون کمک کردن تاالان خیلی پشتشون بودن اینجوری خوبه ازدواج در غیر این صورت برای مستقل بودن سن ۲۲برای دخترو ۲۷برای پسر خوبه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮