2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب زیاد بخور دفع شه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز شمار تا تحویل سال و شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد.                        در انتظار بهار 🌱۴🐍۱۴ هجری شمسی                                به امید سالی سبز برای همه ی ما ...💚

کاش منم میتونستم بخورم 

اصلا از گلوم پایین نمیره درحالی ک الان اگ میخوردم ایقد نمیخابید

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

خوش به حالت به من که اثر نداره تا میام رو پروژم کار کنم 😴😴

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻غزه و لبنان و سوریه چرا تا وقتی ایران به غمخوار و حامی نیاز داره🦁☀️

چی خنثی میکنه؟

برو دوغ بخور 😂😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!