2777
2789
عنوان

توهین

227 بازدید | 17 پست

دوستان سلام وقتتون بخیر من دیشب خونه پدرشوهرم بودم و چون روز پدر بود اونجا بودیم بعد از شام خانواده ی خواهر شوهرم ک قرار نبود بیان اومدن و من خیلی ذوق کردم از اومدنشون زن دایی شو۶رم هم برگشت گفت ینی باور کنیم الان محبتت واقعیه برادر شوهرمم برگشت گفت ن این بازیگره و خوب بلده نقش بازی کنه منم بهم برخورد و گفتم ک از حرفت ناراحت شدم بنظرتون کارم اشتباه بوده ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در ضمن خیلی ناراحت شدم حتا ب گریه افتادم چون من دلم خیلی پاکه و خدا شاهده محبتم واقعیه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

تاتو باشی از دیدن خواهر سوهر ذوق نکنی .دور از شوخی بعضیا فک میکنن خیلی بامزن میخوان شوخی کنند باقی ر ...

بخدا قسم بخدا قسم من دلم خیلی پاکه خیلی

نه دمتم گرم

فدات بشم مرسی تنها کسی ک فهمید دروغ نمیگم فک کنم شما بودی

حساسی ،مث من، این اخلاق بدیه که با هر حرفی ناراحت میشیم

اره متاسفانه همه میگن  

باید میگفتی من ظاهر و باطنم یکیه نمیتونم نقش بازی کنمخوش به حال شما که میتونید

من حرف بلد نیستم بزنم

با احترام عزیزم شما باید یک خفه شو نثارشون میکردی تا یاد بگیرن وقتی دو تا هلیکوپتر دارن معاشرت نیکنن مگس نمیاد وسط ویز ویز 

میگفتی کافر همه را به کیش خود پندارد بله خیلی دوستش دارم تا کور شود هر انکه نتواند دید😂

با احترام عزیزم شما باید یک خفه شو نثارشون میکردی تا یاد بگیرن وقتی دو تا هلیکوپتر دارن معاشرت نیکنن ...

من هیچی نگفتم ولی باز اونا ناراحت شدن ک من شوخی شونو جدی گرفتم در حالیکه اگر برعکس بود اونا خیلی بیشتر ماراحت میشدن و فقط باید دل من از سنگ باشه در برابر شوخی ها و توهین ها