دوستان سلام وقتتون بخیر من دیشب خونه پدرشوهرم بودم و چون روز پدر بود اونجا بودیم بعد از شام خانواده ی خواهر شوهرم ک قرار نبود بیان اومدن و من خیلی ذوق کردم از اومدنشون زن دایی شو۶رم هم برگشت گفت ینی باور کنیم الان محبتت واقعیه برادر شوهرمم برگشت گفت ن این بازیگره و خوب بلده نقش بازی کنه منم بهم برخورد و گفتم ک از حرفت ناراحت شدم بنظرتون کارم اشتباه بوده ؟
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با احترام عزیزم شما باید یک خفه شو نثارشون میکردی تا یاد بگیرن وقتی دو تا هلیکوپتر دارن معاشرت نیکنن ...
من هیچی نگفتم ولی باز اونا ناراحت شدن ک من شوخی شونو جدی گرفتم در حالیکه اگر برعکس بود اونا خیلی بیشتر ماراحت میشدن و فقط باید دل من از سنگ باشه در برابر شوخی ها و توهین ها
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏