2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مامان بود دوازده سالگی شده زن پسر عموش چهار ده سالگی یه بچه میاره  و شوهرش تصادف می کنه و فوت می کنه .درسش ادامه میده معلم میشه و‌خونه جدا و اینا .بعد الان دخترش بیست سالش هست عاشق یه پسر ناجور شده تو روی مادرش وایساده می گه اونو می خوام نشم زنش فرار می کنم و...

هیچی یه خانم 34 ساله 14 سالگی دخترش به دنیا اومده بود و16 همسرش فوت میکنه درس میخونه ومعلم میشه الان دخترش 20 سالش بود چلی خیلی بی ادب وپرو بوده و لوس بار اومده بود 

و فحش های رکیک میداده به مامانش سر یه پسره که مامانش تحقیق کرده بوده خوب نبوده  مادر بنده خدا کلی هزینه سر کلاس ودرس آخر رفت ناخون کاری یاد گرفت ودرامد هم داشت ولی 

خیلی بدحجاب شده بود و بی ادب تر هر چی مامانه سرویس بیشتر میداد دختره بی شعورتر میشده

مادره حتی میخواسته ازدواج کنه اچمده خواستگاری مادرشو بهم زده 

هیچی یه خانم 34 ساله 14 سالگی دخترش به دنیا اومده بود و16 همسرش فوت میکنه درس میخونه ومعلم میشه الان ...

اکثر دخترهای این زمانه دریده شدن خودم معلم دخترها هستم یه دخترم دارم خیلی پررو و بی ادب شدن 

اکثر دخترهای این زمانه دریده شدن خودم معلم دخترها هستم یه دخترم دارم خیلی پررو و بی ادب شدن

شوهر خالم نمیزاشت خالم ۸ب بعد بیرون باشه حالا دخترخالم تا ۱۱نمیاد و باباش هیچی نمتونه بگه