2777
2789
عنوان

باهمچین وضعیتی خونه مادرشوهر میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 58 پست
توخانواده پرجمعیت نمیشه تقسیم کاروجودداره ،شما نمیگی کی اشپزی میکنه ،کی چای میریزه ،کی مسئول پذیرایی ...

مادرشوهر دعوت نکنه خب 

منم کار نمیکنم زیاد 

فقط فقط چون مادرشوهر م بی شعوره 

بی‌شعور واقعی 

لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج و یکی از جاریا گذاشته بود برنج و جوجه میشه شام

ماخودمون خانواده پرجمعیت هستیم ،وتقسیم کارداریم .من خودم ،ظرف شستن دوست دارم تا مثلا چای بردن 

برای تعداد بالاچای ببری خیلی سخته ،چندبارتقاضا کردم عوض کنن نمی کنن 

حالااین وسط تمیز کاری خونه همیشه با مادختراس 

فکرنکن بقیه کارها راحتن ،همین اشپزی سخته،حتما جاری مسئول آشپزیه 

بخاطر ظرف شستن ناراحتی پیش نیار باهم خانواده وهم شوهرت ،ارزش نداره 

حالا خودمن خانواده شوهرم ،نمیزارن من کاری بکنم خونه اشون ،درمقابل سالی سه یا چهار باربااحتساب عیدها نمیگن بیا خونه امون ،خودمون حق رفتن نداریم بدون دعوت 

وبری تا برگردی بازبون نیش مار فقط نیش میزنن 

مادرشوهر دعوت نکنه خب منم کار نمیکنم زیاد فقط فقط چون مادرشوهر م بی شعوره بی‌شعور واقعی

حالا که استارترنگفته مادرشوهرش‌بیشعوره ومشکلش صرفا کارکردنه 

رابطه مهمه ،بدباشه نرفتن بهتره 

ماخودمون خانواده پرجمعیت هستیم ،وتقسیم کارداریم .من خودم ،ظرف شستن دوست دارم تا مثلا چای بردن برای ت ...

بخاطر دوست داشتن نیست که نمیزارن کارکنم 

چون خساست دارن وهمزمان وسواس  

بشورم باید دوباره بشورنش فکرمیکنن بدشستم

ماخودمون خانواده پرجمعیت هستیم ،وتقسیم کارداریم .من خودم ،ظرف شستن دوست دارم تا مثلا چای بردن برای ت ...

ببین خیلی حس بدیه همه مو خانوم نشستن تو داری ظرفشون میشوری

یکیشون برنج گذاشت درسته اون نشوره ۴تا دیگه چی

اسی ببخشید من به امثال شما میگم احمق.انقدر کار کردی دیگه وظیفه ت شده یه‌بار هوچی گری دربیار دیگه حسا ...

ای چه حرفیه اخه

کی گفته همیشهاینجوریه 

خوبه گفتم اینبار اینطوری شد 

ادم پشیمون میکنین از تاپیک زدن

ای چه حرفیه اخهکی گفته همیشهاینجوریه خوبه گفتم اینبار اینطوری شد ادم پشیمون میکنین از تاپیک زدن

چرا ناراحت میشی .داریم راهنمایی ت میکنیم

نذار کسی ازت سو استفاده کنه.

لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن

من بعد ۴ماه رفتم خونه مادرشوهرم و همون یه ربع اول

شوهرم کمک میکرد من اروم گفتم بشین (اخه برادراش خودشون کارنمیکنن و میگن ما بزرگیم  اما خونه خودشون کار میکنن)

بلند گفت خب مامانم بزرگتره پاشده کارمیکنه بلندشو ک ماکارنکنیم

بعضی شوهر ها اینطورین

من خونه ی خودم 9 ساله ظرفشویی دارم، و نمیزارم مهمونام اذیت بشن، خونه ی کسی هم ظرف نمیشورم، دیسک گردن دارم و اذیت میشم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!